Én egyetemista vagyok,ez az utolsó évem, előző években volt munkahelyem, de ez az utolsó év egyelőre nem azt mutatja,hogy tudnék dolgozni is mellette.
Szüleimmel élek még, de nem szoktam tőlük soha pénzt kérni, mindig próbálom gyűjteni ha valahonnan akad, párom is segít,de annyira stresszes az,hogy minden pénzt próbálok megspórolni,hogy képtelen vagyok koncentrálni bármire is,mert csak azon kattogok,hogy mit csináljak ...
Nekem a szüleim finanszíroztak mindent, pedig albérletes voltam (persze csak olcsó szobát béreltem). Őszintén én nem gondolom, hogy ezzel nagy probléma van, első diplomám volt, rögtön érettségi után mentem, jól tanultam, a szüleimnek nem sok pénze volt, de éppen belefért még. Végzés után egy hét alatt elhelyezkednem, azóta nem kérek. Szerintem nem ciki nappali tagozatos fiatal diák életét finanszírozni.
2022. nov. 1. 14:27
2/26 anonim válasza:
Katonai ösztöndíj, mellé szülői támogatás, és a barátnőm lakásában élünk, ami ingyen van.
2022. nov. 1. 14:28
3/26 anonim válasza:
Nekem sincs sok elérhető, de nem elérhető az van (félretéve valamire, befektetve).
Korábban dolgoztam valamennyit, ebben a félévben nem tudok, de már keresek állást a következőre. Szüleim támogatnak, van valamennyi ösztöndíjam, kolis vagyok, nem költök sokat.
2022. nov. 1. 14:32
4/26 anonim válasza:
Az egyetemen dolgozok, meg mellette annak a cégnek ahol gyakorlaton voltam. Ösztöndíjjal együtt havi 800-900 ezret kapok kézhez.
2022. nov. 1. 14:47
5/26 anonim válasza:
Én otthon éltem, onnan ingáztam, bár az agglomerációból Budapestre, ami nem vészes, ismerek valakit aki Budapest-Szeged között ingázik, mert nincs pénze lakhatásra, a vonat meg baromi olcsó diákkedvezménnyel. A pénzt a kajára, szórakozásra pedig rugalmas munkaidős angol nyelvű e-mail ügyfélszolgálatosként szereztem, nem lettem gazdag belőle, albérletre már nem futotta volna, de erre elég volt.
2022. nov. 1. 15:10
6/26 A kérdező kommentje:
5-ös, ezt a munkát hogy találtad?
Én is szívesen dolgoznék online, de a termékek reklámozás kívül semmilyen online munkát nem találok...
2022. nov. 1. 15:20
7/26 anonim válasza:
Befektetésből.
Kettő lakást kiadok albérletbe, harmadikban én lakom.
Kapok ösztöndíjat is.
2022. nov. 1. 15:23
8/26 anonim válasza:
#6 attól függ mi a szakod. Nekem egész infóközeli, így könnyű online dolgozni, akár BSc másodévtől kezdve. Minket a tanárok szedtek össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!