18-20 év körüli egyetemisták! Mennyi félretett pénzetek van?
1 millióm van. Valamennyit dolgozom egyetem mellett, de inkább hobbi. Illetve valahogy sikerül mindig keveset költenem így még rengeteg pénzem van évekkel ezelőtti diákmunkákból szülinapokról stb. És a megélhetésemet havi 50k-val támogatja a családom, de ebben benne van minden (koli, kaja, stb) szóval ezt kivonhatod belőle. Ha nem támogatnának mióta egyetemista vagyok egy fillérrel sem, akkor jelenleg kb 100k-n lennék. Vagyis nem, mert akkor másik munkát vállaltam volna el, szóval nehéz megbecsülni.
20 éves vagyok, másodéves.
Nem értem akinek van félretett pénze, miért kell lepontozni...
Irigység?
30 ezer forint ösztöndíjam +80 ezer forintnyi havi bevételem, ami szoba kiadásból jön be. Van egy saját budapesti 60 négyzetméteres lakásom, amit a nagyszüleim a nevemre irattak, sajnos 4 éve elhunytak.
Emellett van kb 800 ezer forintnyi megtakarításom, a tanulmányaim mellett nem tudok igazán dolgozni, a megtakarításaim nyári melóból jöttek össze az évek során. Amit kapok ösztöndíjat + szobakiadásból bejövőt, azt egy hónapban fel is élem, szüleim semmivel nem támogatnak, de így igazából nem is vagyok rászorulva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!