Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinaljak hogyha elrontott...

Mit csinaljak hogyha elrontottam az életemet?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok..

20 évesen erettsegiztem le. Mert vendéglátós iskolába jártam de azt otthagytam.

21 évesen akartam menni tanulni, de nem tudtam eldonteni hogy mit. Így elmentem egy két évet gyárba.

23 évesen elkezdtem tanulni okj szakmákat de msg mindig nem tudtam mi az ami nekem való.

Így belekezdtem egybe majd utána a másikba.

Végül nem végeztem el az okjt hanem 25 évesen egyetemre mentem.

Egyetemet felbehagytam mert közben lettek munkáim. Raktárban, logisztikaban, diakmunka, magyar postán is voltam és stb.

Az utóbbi 2 évben tehát 30 évesen voltál munkáim.. rakodi munka, szállítmányozási munkák. Viszont ennek vége lett.

Most jelenleg ott tartok hogy van egy felbehagyott egyetem egy érettségi 32 évesen, és nincs munkám.

Elrontottam az életemet pedig értelmes vagyok.

És nem tudom merre menjek mit csináljak..

Újra munkanelkuli lettem

32/f

febr. 17. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Csináld tovább
febr. 17. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Hozd helyre. Először is keress valami munkát, hogy legyen bevételed. Aztán fejezd be az egyetemet vagy legalább az okj-t (most már nem így hívják amúgy).
febr. 17. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
És mi akadályoz meg abban, hogy 32 évesen egyetemre menj vagy szakmát tanulj? Még potom 35 évet tuti kell dolgozz, addig akár 5x pályát módosíthatsz
febr. 17. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Messze van az elrontástól ez. Sofőr hiány van jelenleg, könnyű meglovagolni a lehetőséget.
febr. 17. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Először is találd ki, hogy mely terület érdekel és afelé kezd el fejlődni és tanulni. Ez a belekapok ebbe is, utána elmegyek dolgozni és abbahagyom, na az nem működik.
febr. 17. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A Büntető Törvénykönyv 162. §-a rendelkezik az öngyilkosságban közreműködésről. Ezek szerint:

Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. [1]

febr. 17. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is elrontottam, más is elrontja. Én igaz befejeztem az egyetemet, de más téren hoztam sok rossz döntést és most próbálok kimászni a második házasságomból.
febr. 17. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek tanulj meg dönteni, mert anélkül nem fog menni semmi.
tegnapelőtt 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!