Elrontottam a hajam. Mit csináljak hogy ne legyen feltunő? Sapkában kendőbe dolgozzak?
Levágtak kb áll alá érőre(rosszul), és szőkésbarnát befestetfem majdnem feketére de ledobja a szőke és olyan őszes az egész.
Kb ugy nézek ki mjnt vmi banya.
Vállalhatatlan.
Igazábol sötétbarna lenne, de ez olyan mintha majdnem fekete lenne.
Meg fenti javítva: levágtam a hajam(én!). Szoval rovid is. Meg alakja sincs.
Most behullámositottam az egészet. Meg veszek rá szerintem vmi olajat mert ahol olajis sötétebb es hátha eltünteti az ősz színt.
Tudsz felrakni róla képet? Mármint a hajadról, hogy látszon milyen a jelenlegi színe?
Amúgy persze, fodrász az megtudná oldani, szóval most igazából ha más nem, akkor fodrász. Igen, ára lesz, mert azért a színkorrekció az drágább kategóriába tartozik, de ha most úgy érzed így vállalhatatlan, akkor lehet az a legegyszerűbb.
Ha nem mész fodrászhoz, akkor fesd be megint barnára. Természetes színárnyalatot válassz, aminek a végződése, 0 vagy 00. Ne legyen benne semmi más árnyalat.
Egyáltalán festék volt, amit rátettél vagy színező? Az sem mindegy.
A vágást viszont mindenképpen csak fodrász tudja kijavítani.
Köszi a tippeket. Majd akkir ujra festemen nullássakkal.
Jelenleg összekötöm az egészet amennyire tudom.
Festék volt szerintem. (Csak lekaptam vmi sötétbarna palettát)
Fodrászra nem tudom mikor fogok áldozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!