Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elrontottam a hajam. Mit...

Elrontottam a hajam. Mit csináljak hogy ne legyen feltunő? Sapkában kendőbe dolgozzak?

Figyelt kérdés

Levágtak kb áll alá érőre(rosszul), és szőkésbarnát befestetfem majdnem feketére de ledobja a szőke és olyan őszes az egész.

Kb ugy nézek ki mjnt vmi banya.

Vállalhatatlan.

#ősz rövid #égő szégyenhaj #kendő sapka
nov. 11. 06:07
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Told le kopaszra.
nov. 11. 06:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem barnára kéne elsőnek festened, azt hátha nem dobná le.
nov. 11. 06:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazábol sötétbarna lenne, de ez olyan mintha majdnem fekete lenne.

Meg fenti javítva: levágtam a hajam(én!). Szoval rovid is. Meg alakja sincs.

Most behullámositottam az egészet. Meg veszek rá szerintem vmi olajat mert ahol olajis sötétebb es hátha eltünteti az ősz színt.

nov. 11. 07:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj egy jó fodrászhoz, drága lesz, de rendbe fogja tudni hozni neked, megéri szerintem. A rövid bubik dögösek nagyon, ha le kell vágni, ne sajnáld, tekints lehetőségként rá :)
nov. 11. 07:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudsz felrakni róla képet? Mármint a hajadról, hogy látszon milyen a jelenlegi színe?

Amúgy persze, fodrász az megtudná oldani, szóval most igazából ha más nem, akkor fodrász. Igen, ára lesz, mert azért a színkorrekció az drágább kategóriába tartozik, de ha most úgy érzed így vállalhatatlan, akkor lehet az a legegyszerűbb.

nov. 11. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is egy jó fodrászt mondanék. Elrontottad otthon, magadnak, szerintem észszerű, hogy akkor ne te kíséreld meg helyreállítani! Sokszor még azon is lehet rontani, ahol már nem is hinné az ember, hogy lehet még sz.rabb:-)
nov. 11. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem mész fodrászhoz, akkor fesd be megint barnára. Természetes színárnyalatot válassz, aminek a végződése, 0 vagy 00. Ne legyen benne semmi más árnyalat.

Egyáltalán festék volt, amit rátettél vagy színező? Az sem mindegy.

A vágást viszont mindenképpen csak fodrász tudja kijavítani.

nov. 11. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket. Majd akkir ujra festemen nullássakkal.

Jelenleg összekötöm az egészet amennyire tudom.

Festék volt szerintem. (Csak lekaptam vmi sötétbarna palettát)

Fodrászra nem tudom mikor fogok áldozni..

nov. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!