Hajszínt elrontottam mit csináljak?
Kiszőkítettheted fodrász által bár az iszonyatosan roncsolja a hajat, de szerintem nem mondok ezzel újat. Én anno feketéből csináltam vöröset újra szőkítéssel,mert egy fodrász sem vállalt el.(azóta is vörös vagyok) Ugyan szép lett a végeredmény de iszonyatosan tört és most egy év után kezd olyan egészségessé válni ugyanazon körülmények mellet, mint amilyen előtte volt. Inkább maga a hajfesték leszedését ajánlom(. ha akkor tudtam volna, hogy van ilyenre lehetőség leszedtem volna a feketét). Tudsz venni a drogériákban ilyet:
Festékhez: [link]
Színezőhöz: [link]
nagy eséllyel ez nem fogja úgy roncsolni a hajat mint a szőkítés, de érdemes a termékekről véleményeket olvasni.
Hát fodrász inkább, de ha az otthoni dolgok embere vagy, mint én, és mégis szeretnéd a kék hajat, akkor inkább
a, Tényleg várd meg míg kikopik. Az enyém elképesztő gyorsan kiment a hajamból, sok mosással. De utána zöldes volt és nem szép, úgyhogy én barna lettem.
b, Keress jobb kék festéket, amivel eléred, hogy az egész kék legyen.
A szőkítést inkább fordrásznál, kb úgy vagyok most, mint az előző, nagyon eltört a hajam, és fülig vissza kellett vágnom, hogy normális legyen. De sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!