Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt ajánlanátok?

Milyen hajszínt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most 6-os, de úgy érzem nem áll jól, kicsit semmilyen, sápaszt. Világos bőröm van, de nem fehér, zöld szemem. Szőke voltam, de az nagyon macerás. Vörös árnyalatai nem állnak jól. Mindenképpen valamilyen barnára gondoltam. Talán 5-ös. De azon belül nem tudom.
2019. júl. 9. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezek a számok mit akarnak jelenteni, de a világos bőr zöld szem kombinációhoz világos hajszínek mennek ha barna hajszínt szeretnél világos vagy szőkésbarna haj legyen.
2019. júl. 9. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Világos barna, szőkés barna nagyon nem áll jól. Most az van. A 6 sötétszőke, világosbarna. A szemöldököm, szempillám totál fekete, így a nagyon világos színek sem olyan jók.
2019. júl. 9. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen tónusú a bőröd? Hideg vagy meleg? Lehet nem a színmélységgel van a gond, hanem az árnyalatokkal. Az 5-ös egyébként még sötétebb, mint a 6-os.A vöröses szőke az meleg, akkor lehet neked valami hamvasabb kéne. Balayage technikával is lehetne festeni és több színt is bele lehetne vinni. Így látatlanban ennyit tudok tanácsolni. Hozzáértő fodrász biztos ebben is tudna segíteni!
2019. júl. 10. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:

3: Köszönöm! Arra én is gondoltam, hogy a hideg-meleg árnyalattal is lehet gond. Sajnos nem tudom, hogy én milyen vagyok. És ezt eddig más sem tudta megmondani.

A több színárnyalat nagyon kényes. Eddig egy fodrász volt, aki szépen meg tudta csinálni, de ő már másik országban él.

Esetleg abban tudsz segíteni, hogy mi számít hidegnek, melegnek?

2019. júl. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!