Elrontottam a hajam színét?
Figyelt kérdés
Tegnap befestettem a hajam. A dobozban viszont nem az a szinu festek volt amelyet en választottam es ami evek ota bevallt. Most tulajdonkeppen egy szinu lett a hajam a borom szinevel. Szombaton rengeteget ember elott kellene megjelennem. Lehetoleg normalis fejjel. Szerintetek holnap befesthetem?2019. jún. 13. 21:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább keress egy fodrászt, aki megoldja.
2/7 anonim válasza:
Én valami kontyba befonnám, ha nincs más választásom
3/7 anonim válasza:
Milyen színt akartál és milyen lett? Túl sötét? Túl világos? Vöröses?
Ezt ismerve könnyebb lenne tanácsot adni.
Addig azt mondanám látatlanba, hogy ha túl sötét, akkor egy kis citromlé és egy alapos hajmosás sokat javíthat rajta.
Ha túl világos, akkor dm-ben és rossmanban is tudsz venni kimosható hajszínezőt. Atra gondolok, ami csak egy zacskóban van, és gyorsan ki lehet mosni. Szombatra azzal parti képes leszel, de arra vigyázz, hogy ha izzadsz, akkor fog.
Azt nem javaslom, hogy fesd be újra, mert abból hajvágás lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tul vilagos lett. Nagyon szoke. Mara ugy dontottem hogy jol van ez igy most. Osszekonytolom es ugy nrm olyan durva :)
2019. jún. 14. 19:24
5/7 anonim válasza:
Szerintem a világos szőke haj nagyon szép ^^
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik maga a szin nagyon. Csak sajnos nekem nem áll jól. Kreol borom van es rettento könnyen barnulok. Tulajdonkeppen augusztus elejére napozás nélkül fekete vagyok. :(
2019. jún. 15. 18:32
7/7 anonim válasza:
ne aggódj, biztos így is nagyon szép vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!