Ez normális? Fodrász által festett hajam engedi a színét mosáskor?!
A white hair ben voltam festetni ombret. Ilyen lilás bordósat. Elvileg rendes hajfesték nem azt mondták h hajszínező. Felhívták a figyelmemet h fakulhat de máskor is volt már festett hajam és fakult is de nem engedett a színéből mosáskor. Ahogyan kimostam a sampont igy láttam h a víz pirosas be is pánikoltam h ugye nem fog kijönni az egész meg hogy ez mi?
Szerintetek mit lehet tenni? Vagy ez normális és nem fog kimosódni az egész?
Vöröses lilás festékek egy picit mindig eresztenek mosáskor, akkor is ha nem színező. Színezővel a hajmosás vérfürdőre hasonlít :D
Ha hideg vízzel mosod kicsit lassabban kopik.
Igen, normalis, en akkor aggodnek ha nem szinezne a vizet :)
De a white hair rettenet, annyi eselyt adtam nekik, sik hlyek..
Nekem is volt lile ombre a white hairben. Sok rosszat hallani róluk, de én tökéletesen meg voltam elégedve az eredménnyel.
A lila/bordó/piros haj gyorsabban kopik és ereszt a színe a vízben, akkor is, ha nem színező. Én úgy tapasztaltam, hogy bár a színező nagyon ereszt, hosszú távon tartósabb, mint a hajfesték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!