Közös megegyezésben megállapított feltételek utólag már a cég részéről sem vehetőek semmibe, ha jól sejtem? Követelhetem amit aláírtak?
Fel akartam mondani, de a felmondási idő lerövidítésével (mert a szerződés nálunk 60 napot ír elő). A főnök azt mondta akkor ne mondjak fel, hanem írjunk egy közöst. Írtunk is.
ebben az van, hogy közösen megeyegzünk a 10 napos felmondási időben.A főnök (is ) aláírta.
Majd utólag jött rá, hogy ez neki mégse jó, mert 10 nap alatt nem kap embert a helyemre. de már aláírta.
Akkor én ha jól sejtem teljes joggal távozhatok hétfőn (lejár a 10 napom) és magasból tojhatok rá, talált-e embert a "főni" a helyemre?
Oldja meg ahogy akarja-nem?
"A szerzödés mindkét félre nézve kötelezö"
A szerződés már nem létezik, hiszen KÖZÖS MEGÁLLAPODÁSSAL felbontottuk. Madárka.... erről szól a munkaviszony megszüntetés....
"felek megállapodnak abba, hogy a 2010.augusztus 18-án kelt határozatlan idejű munkaszerződést a mai nappal közös megegyezéssel felbontják, az alábbiak szerint...."
szó szerint idéztem.
"a munkaszerződésben szereplő 60 naptári napos felmondási idő 10 naptári napra rövidül, a felek közös akaratának megfelelően"
hát akkor ez van.
Közös megegyezés=szerzödés!
Ami EBBEN a szerzödésben van, arra vonatkozott a válaszom!
Ha nem tudsz szöveget értelmezni, akkor legalább bunkó ne légy!
"Közös megegyezés=szerzödés!"
madárka, a közös megegyezés az NEM SZERZŐDÉS.
Miért nem? mert ÉPP a szerződés megszűnéséről szól, azért nem.
Szerződök arról hogy nem szerződők??? Madárka madárka...
Olvasd már el a linket, remélhetöleg képes lesze felfogni!
A szerzödés megszüntetése is szerzödés, nem arró, hogy nem szerzödsz, hanem hogy milyen feltételekkel lesz az elözö szertödés semmissé nyilvánítva.
Ha ostoba vagy, legalább ne reklámozd!
"A szerzödés megszüntetése is szerzödés"
A szerződés megszüntetése NEM szerződés.
Madár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!