Közös megegyezésben megállapított feltételek utólag már a cég részéről sem vehetőek semmibe, ha jól sejtem? Követelhetem amit aláírtak?
Figyelt kérdés
Fel akartam mondani, de a felmondási idő lerövidítésével (mert a szerződés nálunk 60 napot ír elő). A főnök azt mondta akkor ne mondjak fel, hanem írjunk egy közöst. Írtunk is.
ebben az van, hogy közösen megeyegzünk a 10 napos felmondási időben.A főnök (is ) aláírta.
Majd utólag jött rá, hogy ez neki mégse jó, mert 10 nap alatt nem kap embert a helyemre. de már aláírta.
Akkor én ha jól sejtem teljes joggal távozhatok hétfőn (lejár a 10 napom) és magasból tojhatok rá, talált-e embert a "főni" a helyemre?
Oldja meg ahogy akarja-nem?
2022. okt. 22. 09:49
11/11 anonim válasza:
Felmondtál az alapítványi suliban? Jól nyomod, idén ez a negyedik alkalom, ha jól számolom, pedig nyárra nem is volt szerződésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!