Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem találok munkát...

Miért nem találok munkát diplomákkal, szakmákkal a zsebemben?

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 06:19
 71/113 A kérdező kommentje:

Igen, menjen fát vágni ő is, menjen burkolónak. A tanárok ugye minek tüntetnek, miért nem mennek favágónak, kőművesnek? Meg is van oldva az anyagi gondjuk.

Talán a tanár nem akar menni favágónak? Talán nem tud? Olyan is van.

Nem érted így sem a problémát?

Piacképesnek KELLene lennie mindennek, ami szakma.

2022. okt. 9. 08:28
 72/113 anonim ***** válasza:
100%
Megy a siras rivas :)) megertem kerdezo hogy depresszios vagy, ilyen hozzaallassal meg IT diplomad is lehetne ugyse kapnal munkat. Teged sztem interjun az elso 10 percbe leepitenek.
2022. okt. 9. 09:09
 73/113 anonim ***** válasza:
100%

"Piacképesnek KELLene lennie mindennek, ami szakma."

Márpedig ezt nem te döntöd el, és ezzel a hozzáállással kár is vitatkozni veled.

2022. okt. 9. 09:14
 74/113 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, a helyzet az, hogy az élelmes ember ebben a szar országban is tud boldogulni.

Én szoftverfejlesztőként itthonról dolgozok külföldre. Tudom, hogy ha konkrétan kimennék, még többet is kereshetnék, de többet ér, hogy itt vagyok, ahol az anyanyelvemen beszélhetek és ahol a barátaim és rokonaim vannak. Amíg Magyarország EU tag marad, addig nem is fogok elmenni.

És itt van a feleségem: eredetileg tanári diplomája van, amivel normális pénzt nem tudna keresni és normális pozíciót sem tudott kapni soha, csak helyettesítést, vagy mehetett volna Mucsajröcsögére cigányokat tanítani.

De ahelyett, hogy síránkozott volna, átképezte magát és most SSC-ben dolgozik, jó pénzért.

2022. okt. 9. 09:24
 75/113 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarsz találni.
2022. okt. 9. 09:52
 76/113 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hozzaallassal hogy egy fórumra jössz hisztikezni de olyan aranyos. Mintvegy kisbaba. :)) Azert mert neked lesz egy jogi diplomad meg nem fognak hanyatt esni lrgy nyugodt. Lobogtathatod a diplomad de ha a masik több ezer embernek is uaz van es telített a szalma sz@rt sem érsz majd vele. Mielőtt elkezdtel volna tanulni abban achitben hogy majd sokat fogsz keresni egy kicsit felterkepezhetted volna a piacot mert k@rvara nem te diktalsz. :)) Ha pedig sajnálod a sok pénzt másoktól diploma nélkül akkor inkább kepezd at magad. Es attól hogy te azt szajkozod hogy diplomás emberek hugyert sz@ert dolgoznak es nincs rendben attól még ez van. :)) Hiaba hisztizel. :))
2022. okt. 9. 11:52
 77/113 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges energiát pazarolsz a hisztire. :))
2022. okt. 9. 11:54
 78/113 anonim ***** válasza:
100%
Én meg alvállalkozót nem találok, pedig munka lenne (és nem fizikai munka, hanem sima tanácsadás, nem mlm)
2022. okt. 9. 12:51
 79/113 anonim ***** válasza:
100%
milyen diplomád van
2022. okt. 9. 15:15
 80/113 A kérdező kommentje:
Éljen a proletárdiktatúra!
2022. okt. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!