Közös megegyezéssel felmondtam a munkahelyemenen, viszont több, mint 3 évig dolgoztam ott, járt volna végkielégítés, de sajnos aláírtam a felmondást már. Utólag tudok valamit csinálni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 11:21
11/30 anonim válasza:
#10: Igen, HA beleírják, de alapból nem.
12/30 A kérdező kommentje:
Igen, kirugtak, de közös megegyezéssel kapcsolatos papírt irattak alá velem.
2022. szept. 13. 14:10
13/30 anonim válasza:
Most akkor közös megegyezéssel felmondtál vagy kirúgtak, mert a kérdésben az egyik van, itt a válaszodban meg a másik.
14/30 A kérdező kommentje:
Kirugtak, de a papíron közös megegyezés szerepel
2022. szept. 13. 14:18
15/30 anonim válasza:
En azt javaslom keresd neg a kormanyablakban a munkaugyekkel foglalkozo reszt es mond el nekik hogy megvezettek. Forsziroztak a kozos megegyezést es utolag derult ki szamodra hogy igy nem jar vegkielegites. Lehet hogy tudnak tenni valamit.
Bar el kellett volna olvasni es ertelmezni amit alairsz.
16/30 anonim válasza:
Én közös megegyezéssel mondtam fel. Viszont, úgy, hogy a felmondásban szerepelt a 4 havi végkielégítés. 15 év után. Nem árt átnézni a felmondást. Viszont, az sem mindegy, hogy a munkáltatóval hogyan tudsz megegyezni.
17/30 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem voltam képben a dolgokkal egy kicsit sem, annyira megvoltam lepődve, főleg, hogy annyit mondtak, olvassam el és írjam alá, gondolkodni nem is volt időm. verem is a fejem a falba utólag 😪
2022. szept. 13. 14:30
18/30 anonim válasza:
"Kirugtak, de a papíron közös megegyezés szerepel"
Ja, hát nyílván palira vettek. Azért írattak közös megegyezést, hogy egyrészt ne kelljen indokolniuk a felmondást (valszleg nem állt volna meg az indok), meg, hogy végkielégítést se kelljen fizetni.
Egyszerűen nem lett volna szabad aláírnod. Most már késő!
19/30 A kérdező kommentje:
És ha megsemmisítem a náluk lévő felmondást? 😅
2022. szept. 13. 14:37
20/30 anonim válasza:
Biztos, hogy van 2022-ben elektronikus másolatuk az aláírt példányodról, mivel gondolom beszkennelték, így nem sokat ér az, ha a papír alapút esetleg összetépnéd, felgyújtanád, lehugyoznád stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!