MÁV műszaki szakértői pozícióra mennyi lehet a reális bér 3 év tapasztalattal gépészmérnökként?
Járműves szakirányom van, BSc, 3 év tapasztalat egyéb helyekről. Tervezés, fejlesztés, épületgépészet, fél év energetika. B2 szintű angol tudással.
Azért vonz, mert a szakirányomban nem tudtam eddig elhelyezkedni, a vasúti terület pedig vonzóbb számomra, mint a huszadik autógyár.
Jelenleg álláskeresésben vagyok, mert eljöttem egy előző helyről amiről kb csak rosszat tudnék írni, úgyhogy inkább nem írok róla semmit.
Bruttó 550-600-ban gondolkodom, de minimum 500-ban, mivel tudom a MÁV nem fizet a legjobban. Egyébként karbantartási területről van szó.
Álmondj szépeket! Nettó 365-öt nem fogsz kapni.
Pont azért menekül onnan minden értelmes ember, mert abból az alamizsnából amit kapnak nem lehet megélni.
Én egy vidéki fűtőházban dogolztam. Ott 230 nettó körül kaptak a kollégák. A diploma mellé meg még el kell végezni csomó vasúti okosságot is.
Egy 30 éves szolgálati idővel rendelkező mozdonyvezetőnek van talán bruttó 600k az alapbére.
Ha erről van szó, akkor targonca lesz az a jármű amivel találkozol. Emelőgépek, forgácsológépek, épületgépészet, mérőeszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!