Fiataloknak telik a Szigetre, de saját lakásra meg nem? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 19:23
61/73 anonim válasza:
Tényleg ha már bizonygatad. Elküldöm a 4 lakásos tulajdoni lapját? Előre is nagyon várom!
62/73 anonim válasza:
Én is nézegettem ma egy 50 ezres Nike cipőt de nem vettem meg, helyette inkább vettem egy lakást, látod kérdező én úgy gondolkodom mint te.
63/73 anonim válasza:
Én ma eladtam az iPhone-omat és vettem inkább egy androidos telefont meg két lakást az árából.
64/73 anonim válasza:
#62-63 én meg nem mentem sörözni hétvégén a haverokkal, inkább vettem egy V. kerületi, 100 nm-es felújított lakást 20 millióért
65/73 anonim válasza:
#64 Ha lemondanék a sörről, már egy egész panelházam lenne, csak nem tudok.
66/73 anonim válasza:
Minden fiatal szórja a pénzt, majd megtanulja, hogy hogy takarékoskodjon. Vagy nem. De nem ez miatt nem fog tudni valaki lakást venni, mert tizen/huszonévesként elmegy évente 1 fesztiválra vagy vesz egy drágább holmit magának
67/73 A kérdező kommentje:
Én nem vettem magamnak cipőt, lyukas cipőben járok. Most veszem az 5. Lakásom.
2022. aug. 16. 00:58
68/73 anonim válasza:
Én meg vettem cipőt és fesztiválra is jártam, sőt az egyetemet végig ittam, utána szinte egyből vezető beosztásba kerültem és huszonévesen saját építésű házam van. A különbség az, hogy ez igaz, míg a te meséd valószínűleg nem
69/73 anonim válasza:
Kérdező, ahogy #68 példája is mutatja, nem agyhalott kuporgatással lehet előre jutni, hanem ha több pénzt keresel pl jól építed a karriered.
70/73 A kérdező kommentje:
Csak a 68-as nem mond igazat, mert ha igazat mondana, akkor jól tudná, hogy nem mese amit írok. ;)
2022. aug. 16. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!