Mást nem idegesít hogy a munkaerőpiacon Magyarországon szinte minden idősebb dolgozó fel van szerelve saját ingatlannal, nem kell albérletet fizetniük, nekünk fiataloknak meg szívás van azzal is, a fizetés meg nem igazodik ehhez?
Engem nem idegesít, majd ha idősebb leszel neked is lesz lakásod.
Ami idegesítő az a lakások ára a bérekhez képest.
Ha keveset keresel, menj el máshová dolgozni.
A te fizetésed nem igazodik <> egyik fizetés sem igazodik
Kár ezen idegeskedni, attól úgysem lesz jobb. Célszerűbb arra törekedni, hogy: többet keress, kevesebbet pénzt költs, amin csak tudsz, azon spórolj, erre találsz sok jó ötletet a neten. Gondolom huszonéves lehetsz te is, mint én. Én pl. maradtam itthon, a szüleimmel, hogy ne kelljen albérletre kiadni havi 100 000-et, inkább töltök több időt munkahelyre utazással. Oké, persze ez nem mindig megoldható, de rengeteget meg tudsz spórolni vele.
Itt találsz sok jó tippet, hogyan spórolj:
Nálunk is ez a terv: kb.4-5 évet itthon marad a gyerek, havi 100-at félre tud így tenni - ha minden jól megy - így egy elég izmos beugrója lesz egy lakáshoz.
Egy kicsit sem zavar ugye, hogy az idősebb dolgozó 40 éven keresztül fizette a lakása kamatait úgy, hogy közben alig élt?
Na, ezt te is megteheted, és akkor idős korodra neked is lesz egy saját, tehermentes lakásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!