Diplomás szoftverfejlesztő vagyok, keveslem a fizetésemet. Váltsak területet?
Beágyazott fejlesztéssel foglalkozom BP-i multinál, másfél éve végeztem a BME-VIK-en ilyen specializáción, kb. azóta is dolgozom ezen a területen.
Nettó 515 a bérem, egyéb juttatás nincs. Szerintem ez nagyon kevés, és nem is látom, hogy itt komolyabb emelést ki tudnék harcolni.
Merre indulnátok a helyemben? Elég, ha ugyanezen a területen keresgélek jobb lehetőséget, vagy érdemesebb inkább átképezni magam valami jobban fizető technológiára?
Inkább multiknál nézelődjek, vagy elképzelhető, hogy egy kisebb cég jobban megfizetne?
"Pont azt írtam, hogy a szélsőséges eset van eltávolítva az adathalmazból."
Ezt kerdezem, hogy a 950 alatti es 1.6M feletti osszegek mitol szelsoseges esetek, mikor rengeteg ceg kinal ezek alatt es felett is fizeteseket.
#51 valoban semmi ertelme minimalberre bejelento kkv-t, meg 3.5 milla bruttot fizeto pozikat belerakni, ezek valoban szelsoseges esetek.
Csak a minimalber es a 950 kozott, meg az 1.6M es 3.5M kozott van egy eleg nagy atmenet es ezekben a savokban sok ceg fizet sok munkavallalonak.
Hat igen, lehet ertelme pl. levenni egy bizonyos szazalekot mindket oldalrol, a maradekbol meg atlagolni a minimumokat es a maximumokat, csak akkor a kapott adatoknak mar kozuk nem lesz a tenyleges minimumokhoz es maximumokhoz.
Amivel alapvetoen nincs problema, nyilvan az o statisztikajuk, ugy csurik-csavarjak, ahogy akarjak, csak akkor erdemes lehet megosztani azt is, hogy hogyan szamoltak.
Bar valoban, ha valakinek abszolut fingja nincs a piacrol, akkor annak a Hays partnerek altal kinalt alapberek valamilyen reszhalmaza is hasznosabb, mint a semmi.
Már meg is válaszoltad a kérdésed, ha te kevesled akkor válts, én inkább nagyobb multihoz mennék. Én 2 év tapasztalattal keresek hasonló munkakörben 500 nettót , de
mivel jó a munkakörnyezet én pl nem is tervezek váltani :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!