Nettó 500k fizetéssel túl lehet majd élni a válságot?
A következő 1-2 évben elég nagy válság jön.
Túl lehet élni ennyi havi bevétellel? KB. 2/3-át költöm el, többit félreteszem. (leginkább állampapírba)
Nektek mi a meglátásotok? Én eléggé tartok tőle, mi lesz velünk. 24/f
24 évesen PM (kvázi 0 tapasztalattal, élettapasztalattal)
Autóipar
500k fizetésecske PM-ként
Rákérdezhetek? :)
Ez a bosch vagy a thyssenkrupp?
32 Valamelyik a kettő közül igen. :D
18 éves korom óta PM gyakornok vagyok 22 éves korom óta főűllásű.
2 BME-s diploma és angol + német nyelvtudás.
"fizetésecske" mármint itt arra gondolsz, hogy kevés?
vagy mit akartál mondani ezzel a hozzászólással?
35
Akvizíciós projektet vezetek, nem gondolnám, hogy ez ne lenne "valódi" PM.
Nyilván nem én vezetem az A-s kategóriájú, stratégiailag legfontosabb projekteket.
Vagy ki tudnád fejteni, mit értesz az alatt, hogy "valódi" PM?
5 év tapasztalatot nem mondanám 0 tapasztalatnak, 24 éves embert se mondanám gyereknek. Egyébként nem feltétlenül a kor határozza meg az ember érettségét, hanem inkább hogy mennyit olvas, tanul, milyen az intelligenciája, tehetsége stb.
Nyilván azért vagyok ott ahol, mert a csoport és osztályvezetőm látta bennem a lehetőséget, én meg sokat tettem is érte.
Igaz, hogy fél éve fejeztem be a mestert, de azalatt is én végig dolgoztam. Sőt egy rotációs programban is benne voltam.
Vagy mit kellene csinálnom 24 évesen? Mi a lényegi üzeneted számomra Tőled ezzel a hozzászólással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!