Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Saját kis lakásban, hitel...

Saját kis lakásban, hitel nélkül nettó 500e fizetéssel Budapesten a gazdagabbak közé tartozik az ember?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 21:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de abból jól ki lehet jönni.
2022. júl. 5. 21:58
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem zabálsz és nem iszol/cigizel, akkor igen. És nem fürdesz mindennap. Köszi
2022. júl. 5. 22:01
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
25 vagyok saját lakással, ekörül keresek, plusz a párom is, de én egyáltalán nem érzem magam gazdagnak, így gyerek és jószág nélkül van egy kellemes középosztálybeli létem, el tudok menni nyaralni, nem okoz gondot egy márkás ruha, vagy nem kapok infarktust, ha elromlik valami, és szerelőt kell hívni, vagy le kell cserélni, de ez a minimum kellene hogy legyen igazából.
2022. júl. 5. 22:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Uncsik már ezek a kérdések. Ki számít gazdagnak? Aki kétévente vesz új 15 milliós mercit? Vagy az még nem és aki már 25 milliósat vesz, az már gazdag?
2022. júl. 5. 22:17
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
#4 aki nem havi fizetésben gondolkodik és nem másnak a csicskája évente 25-30 szabadnappal.
2022. júl. 5. 22:26
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Én erre mindig azt mondom, hogy igaz, de senki nem úgy pottyan ki az anyja hasából, hogy kőgazdag vállalkozó. Aki nem havi fizetésben gondolkodik és nem más csicskája, annak piszok sok és kemény munkája van már benne, hogy azon a szinten van, szóval én nem irigykedem rá. Nem a kanapén sörözve került erre a szintre.

Másik pedig, hogy sz/r meló - kis felelősség, jó zsíros meló - hatalmas felelősség. Egy ismerősöm vállalkozó, jól menő cége volt, természetesen jól állt anyagilag. Aztán egyszer csak bedőlt egy meló, cég csődbe ment és vakargatta a fejét, hogy akkor gyorsan kire irasson át mindent (ház, autó stb), hogy tényleg konkrétan ne semmizze ki a végrehajtó.

Én inkább keresek kevesebbet, mintsem egyszer hibázzak egy nagyobbat és akkora bajba kerüljek, ami alkalmazottként nem elképzelhető. De hát kinek mi, valakinek megéri a rizikó.

2022. júl. 5. 22:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék ennyinek
2022. júl. 5. 22:34
 8/20 anonim ***** válasza:
19%
6os: hogy tényleg konkrétan ne semmizze ki a végrehajtó. - egy alkalmazott meg minden hó végére ki van semmizve. Egykutya a kettő, csak a vállalkozó egy ideig gazdag is volt. Amúgy a stricik 0 felelősséggel milliókat keresnek. Fiatal more srácok nagy mercivel. Nem diákmunkából van.
2022. júl. 5. 23:25
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Magasról lehet nagyot esni..

Ha az alkalmazottnak nincs túl sok mindene eleve, akkor nem nagy kunszt, ha elfogy a pénze.

2022. júl. 6. 00:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es: csak annyi, h nem szabad elfelejteni honnan kezdted.Meg közben jól be kell fektetni a nyereséget, fiktív cégekbe hajléktalanok nevére például. Vagy családtagokéra (lásd Kósa meg a többiek)
2022. júl. 6. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!