Nem, legalabbis en nem erzem magunkat annak. Van sajat lakasunk Budapesten, ketten osszesen a parommal havi 1 millio nettot hozunk haza, ennek jelentos reszet tesszuk felre. Gazdagnak szerintem azutan szamit az ember mikor mar nem szukseges dolgoznia, mert akkora vagyonnal rendelkezik, hogy jo portfolioval a penz dolgozik neki.
Gyerekunk nincs meg, de ha Budapesten normalis szinvonalat akarsz adni a gyereknek, amiben benne van egy-ket kulonora (korabban magan bolcsi, mert allamiban alig van hely), felre is akarsz neki tenni a kesobbiekre, plusz meg is akarod neki mutatni a vilagot, akkor 500 netto a minimum.
2022. júl. 6. 09:17
12/20 anonim válasza:
11es miért kéne neki félrerakni a későbbiekben? Járja csak végig a ranglétrát, mert ha mindent megkap, nem lesz motivációja. Én a csóró környékről jöttem, elvégeztem egy mérnöki szakot és így is csóró maradtam.
2022. júl. 6. 09:57
13/20 anonim válasza:
gyakorin a csóróbbak közé fogsz tartozni, a valódi életben egy nagyon erős középosztálybeli szint ez.
2022. júl. 6. 10:36
14/20 anonim válasza:
Vegyél egy lakást vidéki egyetemi városban és add ki albérletbe. 4 ilyen lakás után hátradőlhetsz.
2022. júl. 6. 12:31
15/20 anonim válasza:
12.
Mivel megtehetjuk, hogyha lesz gyerek felreteszunk neki. Onzoseg szerintem ha a szulo tudja, de megsem tamogatja a gyermeket. Ha eppen kijon a csalad hovegen, akkor termeszetesen ertheto, hogy a szulok nem tamogattak, mivel nem volt mibol. Lehetosegeinkhez kepest mi szeretnenk segiteni majd a jovendobeli gyermekunket, igy is sokkal nagyobb a nyomas a fiatalokon, mint a mi tinedzserkorunk alatt, ha az anyagi teher egy reszet mar le tudjuk venni a vallarol, akkor mar nyugodtabb leszek. :)
2022. júl. 6. 14:38
16/20 anonim válasza:
rendben, ez a te döntésed.
2022. júl. 6. 16:47
17/20 anonim válasza:
Ha azt mondom igen így gazdag vagy akkor boldog leszel?
2022. júl. 6. 20:29
18/20 Haburc válasza:
Ez attól is függ, hogy kinek mi az igénye, de szerintem saját lakás plusz nettó 500 ezerből kényelmesen meg lehet élni, még lehet tervezni is nagyobb dolgokra. Alapvetően akinek van saját lakása és minimum nettó 300 ezres jövedelme, abból már meg lehet élni szerintem. Sajnos sokan csak álmodoznak ezekről a jövedelmekről.
2022. júl. 7. 16:58
19/20 anonim válasza:
18assal egyetértek. Saját lakás meg 300ezerből simán ki lehet jönni. Feltételezve, hogy az illető nem dohányzik és nem alkoholista.
2022. júl. 8. 11:26
20/20 anonim válasza:
Igen felsőbb kategória. A lakás sokat nyom a latba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!