Mit javasoltok egy ilyen helyzetben? 50 éves ember vagyok képzetlen de mindig is volt állásom. Minimálbéres állásom. Amiből viszont mindig félreraktam valamennyit, mert nem akartam hogy minden így maradjon.
Hegesztő, villanyszerelő, burkoló. Kérdés az, hogy fizikailag milyen állapotban vagy? Szóba jöhet még a gipszkartonozás.
Attól is függ, hogy mihez van érzéked, milyen a kézügyességed. Esetleg a sofőrködés, ha van jogsid. Az is kérdés, hogy mi neked a jó fizu? 350-400e nettó azért simán elérhető a fővárosban.
"Kérdező, 50 évig nem jutott eszedbe, hogy képezd magad, de most hirtelen nagyon sokat akarsz keresni. Akik most tisztességes munkával nagyon sokat keresnek, azok sokat is tanultak érte. Az iskolából kijőve 18 éves koruk óta képezik magukat, nem csak egy tanfolyamot végeztek el, hanem nagyon sokat, sokéves tapasztalatot szereztek és a kisujjukban van a szakma. "
Nem kioktatást várt, hanem tanácsot. Ezt a nagyon sok munkával érte el szöveget hagyjuk, mert akinek van élettapasztalata tudja, hogy ez közel se így működik, a ritka kivétel pedig ugye tudjuk...
"Természetesen képezd magad, soha nincs késő, de azt ne várd, hogy aztán most meggazdagodsz belőle. Minimálbérnél jobban fogsz keresni, de ne legyél már telhetetlen, mert mindenki csak azt kapja, amennyit beleadott."
Minél több pénzt írt, nem azt, hogy meg akar gazdagodni. Gondolom szerinted akkor a mészáros is beleadott apait-anyait? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!