Egy tobb diplomas koztisztviselo,50 eves ferfi netto 290000 Ft fizetese atlagosan milyennek szamit hasonlo eletkoruakhoz viszonyitva?
Soknak mondanám ahhoz képest, hogy
5,2M a munkaképes lakosság akiből 4,5m dolgozik, (80e börtönben van, 300e fogyatékkal él, 50e aki nem dolgozik), 1,5m közigazgatásban dolgozik (te is mint köztisztviselő) és cirka 1,7 millió ember termeli meg a GDP-t. meg azt, hogy te köztisztviselőként ennyit keress (szerintem kicsit sok) mivel a hivatalokból / állami intézményekből kiindulva semmi se működik és mindenre ráértek.
A társadalom eltartottai vagytok egy olyan rendszerben amiben azt hiszitek, hogy mi vagyunk értetek és nem fordítva.
Versenyszférában éhen halnátok a sok év alatt közszférában felszedett mentalitásotokkal és munkamorállal.
ui.:
Bp. nettó 300e keresek és 26 éves vagyok férfi, nem informatikus.
Közszférától mentsen az isten az a politikai hátba késelés és s3gg nyalás ami ott megy. Lopás, közbeszerzés csalás...stb. Mutyik elsikálása... gerinc nem sok kell.
A kérdés régi, de ezt nem hagyom szó nélkül:
5 - ös!
Kapbd be, te önelégült, előítéletes f@sz!
Azt hiszed a kormánytisztviselő a munkahelyén csak a tökét vakarja?
Hát qurvára nem!
A sok elb@szott, hülye főnök, idióta elvárásait teljesíteni, olyan határidőben, amit a többi lébecoló - csókos - barom miatt lehetetlen tartani...
Mindezt diplomával, szakvizsgával és gyakorlattal...
Gyere be és csináld a dolgomat, olyan feltételekkel, amivel én!
egy hét után sírva könyörögnél, hogy inkbb lőjennek le.. te nyamvadt, gyökér!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!