Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresési járadék.valaki...

KirLord kérdése:

Álláskeresési járadék.valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok! valaki segítene? Otthagytam az egyik munkahelyemet ès meg igènyeltem az álláskeresési járadékot, aminek elfogadták a folyosítását.

Eltelik 1 hónap, majd találok egy másik állást (munkahely vègzès címe meg egyez a lakhelyemel).Kèrtem, hogy megmaradt álláskeresési járadék 80% utalják. Ők azt mondták az új munkahelyen munkavègzèssel lekell telnie bennmaradt álláskeresési járadèk bennmaradt időtartalmával.Tehát mèg 60 napot le kell dolgoznom az új munkahelyen, hogy megkapjam.

Kèrdezem, mi törtènik ha előbb itt nem felelek meg ès elbocsátanak.Mi lessz a bennmaradt összeggel? Válaszotokat előre is köszönöm

tegnap 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor újra tudod igényelni az álláskeresésit.
ma 00:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Újra jogosult leszel álláskeresési járadékra, mivel nem fizették ki a fel nem használt "60 napra" járó ellátást neked egyösszegben.

Tehát 60 napra biztosan folyósítanak még ellátást, mivel jogosult vagy rá.

Nyilván újra kérelmezni kell...

Ha kifizetnék egy összegben, akkor nem lennél jogosult ellátásra, csak ha újabb legalább 360 napnyi jogviszonyt (munkaviszony) összeszedsz hozzá.

ma 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!