Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 500k fizetéssel túl...

Nettó 500k fizetéssel túl lehet majd élni a válságot?

Figyelt kérdés

A következő 1-2 évben elég nagy válság jön.

Túl lehet élni ennyi havi bevétellel? KB. 2/3-át költöm el, többit félreteszem. (leginkább állampapírba)

Nektek mi a meglátásotok? Én eléggé tartok tőle, mi lesz velünk. 24/f

2022. aug. 6. 09:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%
Nehogy állampapírba tedd, mert ha lenne egy államcsőd, akkor sz@rt nem fog érni
2022. aug. 6. 11:04
 12/41 anonim ***** válasza:
18%
Ja, meg ha kitör az atomholokauszt, akkor sem fog semmit érni. De erre mennyi esély van?
2022. aug. 6. 11:09
 13/41 A kérdező kommentje:

10 az inkább eddig volt jellemző, hogy rengeteg felesleges pénz volt az embereknél, amit vagy vittek tőzsdére és kriptopiacra (ezért ment eddig felfelé nagyon) vagy költöttek el különböző vállalkozásoknál. Most egy ideig kevésbé lesz ez jellemző.

Igazad van egyébként, de ez mindig is így volt a kapitalizmusban. Válság majd fellendülés, ezek válogatják egymást.

2022. aug. 6. 11:20
 14/41 anonim ***** válasza:
85%
Feleennyit keresek és egyedül élek. Tervezem túlélni. Van még kérdésed?
2022. aug. 6. 11:26
 15/41 anonim ***** válasza:
20%

13:

Majd csak figyelj... 1 év kb ami volatilis lesz. Remélem inkább szakadó tendencia.

2022. aug. 6. 11:39
 16/41 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz gond. Mi ketten keresünk ennyit, egyelőre nincs gond. Átálltunk arra, hogy mindenből a közeli lejáratú leértékelteket vesszük, épp ami van. Így bár nem az van, hogy kitaláljuk előre mi lesz az ebéd, hanem az lesz ami épp van. A rezsivel még nem tudom mihez kezdünk, egyelőre nem magas a számla, azt lehet egyszerűen nem fizetjük majd be, csak amit eddig. Autó eddig se volt, tömegközlekedünk, annak az ára nem változik, de a BKV-t szinte teljesen leépítettem már, nem megyünk messzire, csak a városhatáron be a helyközi busszal. Szórakozásra nem költünk már, csak ingyenes programokra megyünk. Így túl lehet élni.
2022. aug. 6. 11:43
 17/41 anonim ***** válasza:
92%
Egy ideig igen, ezalatt értsd, hogy ha marad a mostani infláció, a következő néhány évben még nem lesz gond annyival. Azt meg senki sem látja előre, hogy mondjuk 5 év múlva mi lesz, nem hogy hosszabb távon.
2022. aug. 6. 11:48
 18/41 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ, hogy továbbra is ennyi marad-e a bevételed és hogy mennyit fogsz költeni. Ahogy látom jól beosztod a pénzed. Egyébként pusztán kíváncsiságból érdekelne, hogy milyen területen dolgozol,ahol ilyen fiatalon ennyit lehet keresni? Egyebként le a kalappal!
2022. aug. 6. 11:50
 19/41 A kérdező kommentje:
18 Egy multicégnél vagyok projektvezető. (autóipar) Mondjuk ehhez kellett 2 BME-s diploma, illetve, hogy már egyetem alatt is ott voltam évekig gyakornok. Bevételem ha minden jól megy, maradni fog, sőt még talán növekszik is, ha minden igaz.
2022. aug. 6. 12:47
 20/41 anonim ***** válasza:
86%

Majd az állampapírocskádat is lenyúlják mint a nyugdíjpénztárat.

A kérdező szerintem egyedülálló, agglegény, szóval nem kell költenie senkire. Azért írta hogy nem sokat költ.

2022. aug. 6. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!