Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hiszi ebben az országban...

Miért hiszi ebben az országban mindenki azt, hogy nála mindenki más jobban keres?

Figyelt kérdés
Valamiért a nettó 600-at keresőknél is azt hallom, hogy miért nem 800, mert a testvére/barátja annyit visz haza. Aztán a 800-as is sír, hogy miért nem egymillió, mert van kettő gyereke és egy évben csak egyszer tud elmenni nyaralni... Közben a keleti régióban a 300 is jó bérnek számít, de Budapesten sem több 400-nál egy szakmával rendelkező átlagbére. Persze, jönnek majd a gyakoris milliárdosok tudom, de az átlagról beszélek.

2022. jún. 3. 12:47
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Az ám, Renault Clio!

A fékből kipattogó szikrák teljesen kikezdték a karosszériát. Először azt mondták a szalonban, hogy én vagyok a hibás, mert biztos hegesztettem az autó mellett. Ezen akár röhögni is tudtam volna, ha nem az új autómról lett volna szó. Nő létemre hobbiként délutánonként hegeszteni szoktam, főleg az új autóm mellett, de körbe is járom, hogy mindenhol egyenletes legyen.

Még a központnak is írtunk, azt írták vissza a garancia erre nem vonatkozik. A franciák nem korrektek. A Fogyasztóvédelem meg annyit mondott, hogy pereljem be őket, ők nem tudnak segíteni.

Aztán egyébként meggondolták magukat, mert mondták, hogy többen is behozták az autót ilyen panaszokkal, és lepolírozták ingyen. Aztán gyorsan eladtam.

Tanulság: csak az ad el használt autót, akinek gondja van vele, amúgy ezt korábban is tudtam. Szóval inkább beruházok egy új autóra, bár most annyira mennek fel az árak, hogy annyiért el is tudtam adni, amennyiért vettem.

2022. jún. 8. 11:06
 42/42 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt bajom a 13 éves kocsimmal sem (jó, persze volt olyan szerviz, amit már nem csináltam meg rajta eladás előtt), de pont jókor vettem új kocsit, mert ma már ugyanaz 1,5 millióval drágább lenne és gyakorlatilag ma 2 évesen többért tudnám eladni a kocsit, mint amennyiért vettem...
2022. jún. 8. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!