Mit tanacsolnál a párodnak munkaügyben?
Lenne egy portás másodállás lehetősége. 24/48ban ezer ft/óra,mindegy h hétvége vagy ünnepnap. Ha vki elmegy szabira borul a munkarend de klasszikus szabi nincs.
Sok munkája nem lenne, pár kocsi beengedes , dokumentálása, kulcsot kiadni, és este 10irodat ellenőrizni. Éjjel lehet szundítani karosszékben, filmet nézni, mobilozni stb mert ketten vannak egész nap és éjjel 4x-4x kell járőrözni csak, így míg a másik vissza nem ér figyelni kell. De már fél 4től jönnek a dolgozók így akkor már nem igazán lehet szundítani. Egy szolgálatban egy 24órás van és 2fő 12-12órába. Viszont az esti 12órasnak az éjjeli 4 járorozesen kívül semmi dolga ( se kocsi beengedes,se kulcs kiadás,
se iroda ellenőrzés este ) és ugyanúgy 1000ftot kap óránként.
Ha hvgn bent van akkor pl vasárnap semmi sincs szinte egész nap csak pár dolgozó, de a társa csak este 6ra jön addig ő egyedül van.
A havi 4hvgből egy szabad a többin egy nap dolgozna..
Nem tudom mit tanácsoljak neki, csinálja, ne csinálja, megéri e stb..Szerintetek?
1000 forint? 24 és 48 órák, alig van hétvége. Sztm nem éri meg, ha nem sürgős, van más vagy még van idő keresgélni.
Az se mindegy neki tetszik e.?
N 30
Csak ha nagyon szükségetek van a pénzre.
Sokat nem fizetnek, és mindegy, hogy sok dolga nincs, de az ideje elmegy. Nem tud pihenni, nem tudtok programokat csinálni, együtt lenni.
Nem, van egy német turisztikai középfokú nyelvvizsgája, turisztikai közgazdász diplomája ( tapasztalata nincs benne) és egy vagyonőr OKJ papírja.
Családi uzleteikben dolgozik mint eladó és árú feltöltő. Sajnos látássérült így nem könnyű neki
Ja, értem. Tehát olyan munkahelyre lenne szüksége, ahol fogyatékkal élőket tudnak foglalkoztatni!
Ebben az esetben első körben az efi.hu (remélem, jól írom - drukkolok, hogy tudjak segíteni érdemben,) szóval az efi.hu oldalt ajánlanám.
Úgy emlékszem, hogy látássérültek esetében a braille írású szerkezet féleséget szokták alkalmazni segédeszköznek. (Annyira nem vagyok tájékozott ebben a témakörben, bocsánat.)
Azt tudom mondani, hogy én megérzés alapján keresgéltem munkahelyeket a magam számára és olyan óriási hiány van pl. bölcsődékben, óvodákban, illetve általános- és középiskolákban mindenféle közalkalmazottból, hogy azt sem tudják hogyan töltessék be a pozicíókat.
Mivel tanulási folyamatról is szó van, szerintem érdemes felhívogatnod ilyen intézményeket (mármint legfőképpen az iskolákat,) és ott érdeklődnöd, hogy milyen tanácsot tudnának ajánlani párod esetében.
Ui: a fent felsorolt intézményekben valószínűleg SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS is folyik, így nem teljesen tájékozatlanok az érintettek - még akkor is, ha nem gyerekről van szó.
Sok sikert és kitartást kívánok a keresési folyamathoz! :)
4-e válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!