Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tanacsolnál a párodnak...

Mit tanacsolnál a párodnak munkaügyben?

Figyelt kérdés

Lenne egy portás másodállás lehetősége. 24/48ban ezer ft/óra,mindegy h hétvége vagy ünnepnap. Ha vki elmegy szabira borul a munkarend de klasszikus szabi nincs.

Sok munkája nem lenne, pár kocsi beengedes , dokumentálása, kulcsot kiadni, és este 10irodat ellenőrizni. Éjjel lehet szundítani karosszékben, filmet nézni, mobilozni stb mert ketten vannak egész nap és éjjel 4x-4x kell járőrözni csak, így míg a másik vissza nem ér figyelni kell. De már fél 4től jönnek a dolgozók így akkor már nem igazán lehet szundítani. Egy szolgálatban egy 24órás van és 2fő 12-12órába. Viszont az esti 12órasnak az éjjeli 4 járorozesen kívül semmi dolga ( se kocsi beengedes,se kulcs kiadás,

se iroda ellenőrzés este ) és ugyanúgy 1000ftot kap óránként.

Ha hvgn bent van akkor pl vasárnap semmi sincs szinte egész nap csak pár dolgozó, de a társa csak este 6ra jön addig ő egyedül van.

A havi 4hvgből egy szabad a többin egy nap dolgozna..

Nem tudom mit tanácsoljak neki, csinálja, ne csinálja, megéri e stb..Szerintetek?

2022. máj. 13. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

1000 forint? 24 és 48 órák, alig van hétvége. Sztm nem éri meg, ha nem sürgős, van más vagy még van idő keresgélni.

Az se mindegy neki tetszik e.?

N 30

2022. máj. 13. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
Az órabér nevetséges, a munka könnyű. Viszont a fő kérdés, hogy ezt hogy egyezteti a normál munkájával!
2022. máj. 13. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
18%

Csak ha nagyon szükségetek van a pénzre.

Sokat nem fizetnek, és mindegy, hogy sok dolga nincs, de az ideje elmegy. Nem tud pihenni, nem tudtok programokat csinálni, együtt lenni.

2022. máj. 14. 00:00
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Milyen végzettsége van? Ugye nem teljesen szakképzetlen?
2022. máj. 14. 02:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem, van egy német turisztikai középfokú nyelvvizsgája, turisztikai közgazdász diplomája ( tapasztalata nincs benne) és egy vagyonőr OKJ papírja.

Családi uzleteikben dolgozik mint eladó és árú feltöltő. Sajnos látássérült így nem könnyű neki

2022. máj. 14. 07:12
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

Ja, értem. Tehát olyan munkahelyre lenne szüksége, ahol fogyatékkal élőket tudnak foglalkoztatni!

Ebben az esetben első körben az efi.hu (remélem, jól írom - drukkolok, hogy tudjak segíteni érdemben,) szóval az efi.hu oldalt ajánlanám.

Úgy emlékszem, hogy látássérültek esetében a braille írású szerkezet féleséget szokták alkalmazni segédeszköznek. (Annyira nem vagyok tájékozott ebben a témakörben, bocsánat.)

Azt tudom mondani, hogy én megérzés alapján keresgéltem munkahelyeket a magam számára és olyan óriási hiány van pl. bölcsődékben, óvodákban, illetve általános- és középiskolákban mindenféle közalkalmazottból, hogy azt sem tudják hogyan töltessék be a pozicíókat.

Mivel tanulási folyamatról is szó van, szerintem érdemes felhívogatnod ilyen intézményeket (mármint legfőképpen az iskolákat,) és ott érdeklődnöd, hogy milyen tanácsot tudnának ajánlani párod esetében.

Ui: a fent felsorolt intézményekben valószínűleg SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS is folyik, így nem teljesen tájékozatlanok az érintettek - még akkor is, ha nem gyerekről van szó.

Sok sikert és kitartást kívánok a keresési folyamathoz! :)

4-e válaszoló voltam.

2022. máj. 14. 07:32
 7/13 anonim válasza:
2022. máj. 14. 08:28
 8/13 anonim válasza:
100%
Itt azt írtad már ott dolgozik...
2022. máj. 14. 08:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen eddig 2 teljes napot volt " megnézni" h milyen.
2022. máj. 14. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Ez elég kevés pénz. 24/48 az átlagban havi 10 nap, 240 óra, 240.000.
2022. máj. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!