Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tanácsolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Párommal mostanában szex téren vannak problémák, közel 3 hete nem volt semmi..

Egyszerűen azt mondja nincs rá igénye ő ehhez szokott hozzá

(25 éves) próbáltam már sok mindent, próbáltam meghozni a kedvét különböző dolgokkal, játékokkal, már nekem is kezd frusztráló lenni,

Neki is nagyon rossz érzés mert ő is szeretné ha ez a helyzet változzon.

2020. dec. 4. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem szexeltetek 3 hete?

Aláírom, hogy a szexuális étvágyat sok minden befolyásolja, nekünk is van, hogy kimarad egy-másfél hét, amikor stresszes időszakunk van. De 3 hét? És ezzel indokolja, hogy ehhez szokott hozzá?

Mióta vagytok együtt, mennyit szexeltetek azelőtt? Te kezdeményeztél a 3 hét alatt?

2020. dec. 4. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Pakolj össze és hagyd ott. Nem érdemes olyan kapcsokatban poshadni, ahol állandóan elutasítanak.
2020. dec. 4. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:

A kategóriából adódóan gondolom együtt éltek, eléggé ismerned kéne már a párod, úgyhogy ülj le vele beszélni, mondd meg neki, hogy amíg nem kezdeményez addig te sem fogod erőltetni. A szex csak akkor jó, ha mindkét fél akarja, ne kényszerítsd mert mindketten nagyon mély lelki sebeket szerezhettek belőle.

Nem mindenkinek azonosak az igényei, valószínűleg ilyen téren ti nem passzoltok egymáshoz.

2020. dec. 4. 11:10
 4/9 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt, abból 3 hónapja együtt élünk. Próbáltam kezdeményezni az első 1,5 hétben próbálkoztam, de mostanában hagyom inkább hagyom, beszélgettünk róla. Abba maradtunk hogy akkor leszünk együtt amikor úgy érzi. De kezd már elegem lenni ebből kicsit
2020. dec. 4. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:

#1-es válaszoló vagyok.

Ez végtelenül önző hozzáállás. Azért vagytok egy pár, hogy akkor szexeljetek, amikor mindketten szeretnétek. Ha ő 3 hetente hajlandó csak megmozdítani a seggét ezért, akkor nyugodtan járjon inkább havonta kurvához, csak az gondolom pénzbe kerülne neki, ez meg így kényelmesebb.

Én leültetném és megmondanám, hogy vagy összeszedi magát, vagy mész. Tartsd ennél többre magad.

Hány évesek vagytok amúgy?

2020. dec. 4. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, ha lenne valami extra ok, akár egy betegség, sérülés, közeli hozzátartozó halála, vagy ilyesmi, akkor teljesen elfogadható lenne 3 hét, de akár 3 hónap szexmentesség is. De így, hogy szimplán csak nem kíván a párod, nem hiszem, hogy érdemes húzni az időt. (2es voltam)
2020. dec. 4. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Én 23, ő 25 éves, eddig nem volt gond szex téren. Heti 4-5 alkalommal volt, volt amikor kevesebb. De azt mondta jelenleg úgy érzi mintha kényszerből lenne. 3 hét alatt Próbálkoztunk 1x de nem jött össze, és most még ez is rá tesz neki hogy fél hogy ha megint megorobaljuk nem fog sikerülni. Kívánni kíván, azzal nem lenne gond de az ágyban mintha mindig túl stresszelné magát
2020. dec. 4. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha heti 4-5 szexből hirtelen 0 lett, ott valami más gond lehet.

Érdemes visszagondolnod, hogy mi történt 3 hete. Összevesztetek-e valamin, megbántottad-e valamivel, akármi. Ha ilyen hirtelen megszűnt és tényleg nincs semmi lelki, testi baja, akkor ott vmi másról van szó és érdemes lenne kihúznod belőle.

Mi alapjáraton is max heti 3x szexeltünk azelőtt, így nem viselt meg drasztikusan, amikor a stresszes időszakban (vagy most a bezártságban) ez heti 1 lett. De ahol a sokból szinte 0 lesz, az gáz.

Barátom is rágörcsölős volt anno, mert mindig túl hamar elélvezett, de ez sem indok arra, hogy akkor soha többé ne próbáljátok meg.

Amikor nem sikerült, hogy álltál te hozzá? Lecseszted, megbántottad, megsértődtél? Vagy empatikus voltál?

Megint #1es voltam.

2020. dec. 4. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A szerelemért felelős hormonok viszonylag hamar lebomlanak a szervezetben. Amikor ez megtörténik, a libidó is csökken.
2020. dec. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!