Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok?
Párommal mostanában szex téren vannak problémák, közel 3 hete nem volt semmi..
Egyszerűen azt mondja nincs rá igénye ő ehhez szokott hozzá
(25 éves) próbáltam már sok mindent, próbáltam meghozni a kedvét különböző dolgokkal, játékokkal, már nekem is kezd frusztráló lenni,
Neki is nagyon rossz érzés mert ő is szeretné ha ez a helyzet változzon.
Miért nem szexeltetek 3 hete?
Aláírom, hogy a szexuális étvágyat sok minden befolyásolja, nekünk is van, hogy kimarad egy-másfél hét, amikor stresszes időszakunk van. De 3 hét? És ezzel indokolja, hogy ehhez szokott hozzá?
Mióta vagytok együtt, mennyit szexeltetek azelőtt? Te kezdeményeztél a 3 hét alatt?
A kategóriából adódóan gondolom együtt éltek, eléggé ismerned kéne már a párod, úgyhogy ülj le vele beszélni, mondd meg neki, hogy amíg nem kezdeményez addig te sem fogod erőltetni. A szex csak akkor jó, ha mindkét fél akarja, ne kényszerítsd mert mindketten nagyon mély lelki sebeket szerezhettek belőle.
Nem mindenkinek azonosak az igényei, valószínűleg ilyen téren ti nem passzoltok egymáshoz.
#1-es válaszoló vagyok.
Ez végtelenül önző hozzáállás. Azért vagytok egy pár, hogy akkor szexeljetek, amikor mindketten szeretnétek. Ha ő 3 hetente hajlandó csak megmozdítani a seggét ezért, akkor nyugodtan járjon inkább havonta kurvához, csak az gondolom pénzbe kerülne neki, ez meg így kényelmesebb.
Én leültetném és megmondanám, hogy vagy összeszedi magát, vagy mész. Tartsd ennél többre magad.
Hány évesek vagytok amúgy?
Ha heti 4-5 szexből hirtelen 0 lett, ott valami más gond lehet.
Érdemes visszagondolnod, hogy mi történt 3 hete. Összevesztetek-e valamin, megbántottad-e valamivel, akármi. Ha ilyen hirtelen megszűnt és tényleg nincs semmi lelki, testi baja, akkor ott vmi másról van szó és érdemes lenne kihúznod belőle.
Mi alapjáraton is max heti 3x szexeltünk azelőtt, így nem viselt meg drasztikusan, amikor a stresszes időszakban (vagy most a bezártságban) ez heti 1 lett. De ahol a sokból szinte 0 lesz, az gáz.
Barátom is rágörcsölős volt anno, mert mindig túl hamar elélvezett, de ez sem indok arra, hogy akkor soha többé ne próbáljátok meg.
Amikor nem sikerült, hogy álltál te hozzá? Lecseszted, megbántottad, megsértődtél? Vagy empatikus voltál?
Megint #1es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!