Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok? Nagyon durva a helyzet.
1. kibékültök
2. Ha szeretkezni akartok akkor itt egy "búvohely" lista. Egész olcsók is vannak:
Csomagban valóban megkapjátok egymás rokonait, de az nem azt jelenti, hogy a nyakukra kell költözni.
Ha a barátoddal annyira együtt akartok lenni, keressetek egy-egy munkahelyet, akár diákmelót, tanuljatok jól, hogy kapjatok jó ösztöndíjat, és költözzetek albérletbe! Az teljesen normális, hogy a szülők nem akarnak egy vadidegent kerúlgetni a saját otthonukban.
Csak hétvégenként van itt nálunk, akkor is beszáll minden költségbe. Egyébként a hét többi napján házon kívül programozunk. Tehát nem él itt. Én időt kértem a szüleimtől. Apám megérti, sőt, nem szeretné , ha dolgoznék suli mellett, mert nagyon kemény így is és csak éjszaka érek rá, akkor meg a tanulásnak off. 1 év és végzek vele. Nem a végtelenségig kell elviselniük. Milyen felfogás az, hogy minden mindegy csak húzzon el a gyerek albérletbe? Nyilván az a fontosabb, hogy jó eredménnyel végezzek, jó állásom legyen stb.
Minden tiszteletem azoké, akik melóznak egyetem mellett, de én nem tudok egyelőre. Félévente teszek le 20 vizsgát nem kettes-hármassal. Élni nincs időm.
Igazából a stílust kifogásolom mindkét részről. Ezt az alpári bunkóskodást. Normálisan is közölhetné nem úgy, hogy lenullázza a barátomat és ordít.
Azért köszi a választ, csak nem feltétlenül van úgy, hogy a szülőnek van igaza.
Kislány! Döntsd már el, hogy heti 2-3x 1 órát találkoztok, vagy az egész hétvégét töltitek-e együtt! Saját magaddal keveredsz ellentmondásba....
Mártírkodni meg teljesen fölösleges, rajtad kívül sokezer ember jár egyetemre, minden évben. Csak te nem veszed észre, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz, mert míg másoknak belefér a diákmeló/gyakornokoskodás/teljes állás/albi fenntartása/akár még egy gyerek+férj is, addig te a szüleidet lejmolod, és fel vagy háborodva, amiért egy ponton túl nem tolerálják tovább a hülyeségeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!