Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben vajon mit tegyek? Nagyon durva a helyzet.
18 éves fiú vagyok. Mostanában apámnak segítek délutánonként. Apám áruszállító, leginkább kis kocsmákba kávézókba és bárokba jár.
Most pár hete járok én is vele segíteni. Mindig is félénkebb ,visszahúzódóbb fiú voltam. Egyik kis bárba dolgozik egy 20 éves lány. Gyönyörű..már az első nap nagyon megfogott. Oda eddig vagy 1-2-szer már mentünk, és mindig ő volt bent. Kérdeztem is apámat, hátha tud valamit a lányról. De nem mondott semmit, nem ismeri, azt mondta. Gondoltam legközelebbi alkalommal megpróbálok vele szóba elegyedni, és esetleg többet megtudni róla. Apámnak mondtam maradjunk kicsit tovább..és hagyjon vele kicsit kettesben. Így is lett...tovább maradtunk ugyan, de egy percre se ment el a csaj közeléből. Hazafele hozzá sem szóltam, de furcsa volt. Aztán leesett...vagyis, láttam. Ismét ebbe a bárba mentünk, és ismét ez a lány volt bent. Apám kiküldött a kocsiba a számláért. Amikor visszamentem láttam, hogy a mosdók előtt csókolóznak. Egyből leesett minden. Persze hogy nem hagyott vele kettesben apám, ha az ő szeretője! Soha nem néztem volna ki belőle. Azóta sem tudja, hogy láttam őket. Nagyon rosszul esik,mert nagyon tetszik a lány, és az is rosszul esik, hogy anyámat így átvágja apám. Amit soha de soha nem gondoltam volna. Msot nem tudom, mit tegyek ebben a helyzetben? Azóta nem is kommunikálok vele, sőt, kábé senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!