Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tanácsolnátok? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok? Nagyon durva a helyzet.

Figyelt kérdés
Barátommal majdnem 2 éve együtt vagyunk. Mindketten tanulunk, ezért még nem sikerült elköltöznünk otthonról. A probléma pont ebből fakad, mert először az ő szülei hülyültek meg, mostmár az én anyám is. Én ki vagyok tiltva tőlük, pedig nem tettem semmi rosszat, nem jártam át hozzájuk sokszor, nem használtam ki őket, mindig tisztelettudó voltam, stb... elvileg nem is velem van bajuk. Akkor mégis miért? Fura család nagyon. De komolyan az enyém se normális. Anyám állandóan a hangulatzavaraival küzd és keveri a szart. Olyanokat belő a barátomnak, hogy egy nagy nulla, meghogy nem lakhat itt, mert nem családtag, meg nem való hozzám.Mondta mindezt azután, hogy a barátom 3 napot töltött itt csak kivételesen nem hétvégén, hogy ne zavarjon senkit, meg anyámmal se akart sok időt tölteni. És anyám még képes azt mondani, hogy kedveli a barátomat? Oké, hogy anyám nem ép, de mit kezdjek vele? Teljesen megmérgezik( Az én anyám+ az ő szülei) a kapcsolatunkat. Mi egymással sose veszekszünk és szeretjük egymást, de mindketten elgondolkodtunk a szakításon az ilyen balhék után, mert nem ezt érdemeljük. Végülis csomagban megkapjuk egymás rokonokait is. Még tudnám fokozni csak nem akarok regényt írni, mert azt nem olvassa el senki.
2019. márc. 8. 20:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért mert te nem tudod értelmezni a leírtakat nem én keveredem ellentmondásba. :D Hétköznapról beszéltünk, amikor az átlag ember el tud menni dolgozni. Vàgod? Nem a barátom gátol abban azzal a kemény 2-3 óraval hetente, amikor inkább vele vagyok.( Egyébként meg érted te a kapcsolat fogalmát? Hacsak nem ovis vagy , akkor vállalod a felelősséget kettőtökért és dolgozol minden egyes nap ezért is.) A hétvégét meg együtt töltjük. Mutass már csak hétvégi állàst. Vagy olyat, ami fizet is ezért annyit, hogy albérletet tudjak fenntartani.

Ja sok ember eljárkál melózni olyan szakon, ahol nincs ennyi követelmény. Képzeld én is rég megcsináltam a gyakorlatomat, de az nálunk ingyen meló. Nem igazán jár dolgozni senki a mi szakunkon. Aki meg igen, az x évet ráhúzott már így is és bukott diák. El lehet mindenkinek dönteni, hogy mi a fontosabb: pénz v. h ne csak megkapja a diplomát egy rite átlaggal, de a jobbak közt legyen. A normálisabb emberek ezt megértik. A prolik meg a pénzt hajkurásszák fiatalon a tanulás helyett, meg a mának élnek aztán meg sírnak, hogy azonnal lecserélhető bérni@ggerekké váltak.

Itt be is fejeztem, mert a hozzászólásaidból egyből leszűrhető volt, hogy te is egy ilyen kis proli vagy. 🙃

2019. márc. 8. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ezért szakítotok, akkor meg is érdemlitek a sorsotokat. Ameddig nem tudtok összeköltözni, rendes melót vàllalni, addig tessék diàkmunkàzni, és az együttlétekhez bérelhettek ki szobàt. Egymàssal vagytok kapcsolatban. Pont. Ha balhé van belőle, nem kell anyuapu nyakàra vinni a kedvest és ennyi.
2019. márc. 8. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább tisztelem a dolgozó egyetemistát akit leprolizol mint a kitartottakat lustákat sznobokat mint te,nem mindenkit tud apu finanszirozni 18 felett,ha meg apu fizet babám teszed amit mondanak és nincs pasizás..
2019. márc. 8. 23:10
 14/15 Rockarc ***** válasza:
68%

Kerdezo teljesen igazad van, de ezeken nem tudsz valtoztatni. Azaz de tudtok, de ahhoz kemenynek kell lennetek. Szepn kezen kell fogni a baratodat odallni anyuci melle, hogy draga mama, o az en valasztottam, nagyon szeretjuk egymast, akkor is, ha neked kifogasod van ellene. Ha nem tetszik, akkor azzal csak azt eritek el, hogy teged eltaszitanak a szuloi haztol. Majd ugyanezt a masik hazikoban is eljatszani, a vegen pedig jol otthagyni oket foni a levukben, es beulni egy moziba. Szerintem legalabb az egyikotoknel el fog indulni valami pozitiv valtozas.

A lenyeg azon van, hogy teljes mellszelesseggel kialljatok egymas mellett, a masik, hogy egyertelmuen legyen megfogalmazva, hogy ok uznek el teged ezzel a hozzaallassal. Szerintem ra fognak jonni, hogy az icipici szemuk fenye felnott no lett, es hagyni kell, hogy meghozza a sajat donteseit. Rugjatok le a burat! :)

42F

2019. márc. 8. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

Áá kérdező, hagyd a proli magyarokat :D

Azért írják ezeket, mert régen 18 évesen már rögtön házasodtak és kaptak szülőktől egy házat, hogy húzzál a csába. Alig akad egyetemet végzett ember a 40+-os kategóriában. Ami nem lenne baj. Én sem végeztem egyetemet, mert nem engedhettem meg magamnak, nem írom le miért, mert nem tartozik másra. Mégis megértelek, hogy nincs időd dolgozni. És tudod mit? Jól teszed. Ha nem büfé és ruhatáros szakon vagy (mint valószínű az itt írók többsége) akkor ki tud csinálni a sok vizsga, tanulás.

A sok tipik magyarnak meg mindenképp be kell szólni, mert tudod, hogy savanyúak meg úgy vannak vele, hogy dögöljön meg a másik tehene is, ha már az övé is megdöglött, ugye...

Még azt is tiltanák, hogy barátod legyen, meg ne vidd a szüleid nyakára... Besz..ás komolyan. Hát ne legyen párkapcsolatod, persze, amíg el nem mész gürizni, mint a többi jólnevelt MAGYAR! :D

Jaj. Bocsi, ki kellett ezt adni. Naponta találkozok ilyen sötét kőbunkókkal.

Azt nem tudom mit tehetnél, de talán elsősorban próbáljátok megbeszélni. Mondjuk főzzetek anyudnak egy vacsit és úgy. A barátod szüleinél is hasonlóképp. Aztán hátha.

2019. márc. 9. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!