Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélyen vallásos szülők! Ha egy párkapcsolatban a ff33 igényelné az együtt alvást, mit tanácsolnátok 30 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Szüleim a gondolatra, hogy a barátommal töltsem az éjszakáim, kiakadnak pedig egyikünk se mai gyerek. Megmondják mit tegyek, ha ez szóba kerül szégyenérzetet akarnam kelteni bennem. Még otthon lakok anyagiak miatt. Szerintetek is valóban az a helyes út, ha nem engednék neki, ahogy azt a szüleim látják? Nagyon úgy néz ki ha nem engednék, szétmennénk emiatt. Fél éve vagyunk együtt, egyebekben nagyon jó kapcsolat, mindketten érzzük ez egy életre szólhat.2019. márc. 25. 07:01
1/15 anonim válasza:
Próbálj minél előbb elköltözni a szüleidtől! Ez nagyon gáz, ahogy gondolkodnak!
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem trollkodok, bár az lenne.
2019. márc. 25. 07:25
3/15 anonim válasza:
Úgy kezdődik a kérdés hogy mélyen vallásos szülők.Nektek gáz a gondolkodásuk nekik meg gáz a tiétek.Kérdező azt kell csak eldöntened hogy te osztod-e a szüleid nézeteid.Ha nem akkor albiba kell menni átmenetileg.A szüleid otthon megszabhatják a szabályokat.Nálunk ugyanez volt otthon én fekete bárányként nem vártam meg az esküvőt sem a szexxel sem az összeköltözéssel.F
5/15 anonim válasza:
En mar 18 évesen leléptem volna ilyen szülők mellől...komolyan!
Teljesen tönkreteszik az életed, aztán mikor 40 évesen ott állsz egyedül csodálkozni fognak miért nem lett családod meg unokájuk...
7/15 anonim válasza:
Aludj ott nála.
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de akár hazudd is azt, hogy egy barátnődnél alszol.
Komolyan, ennyi idősen... Egy felnőtt embernek nem a szülei mondják meg, hogy mit csináljon.
9/15 anonim válasza:
Hát igen, a pénz és annak hiánya sok embert tönkretett már.
10/15 anonim válasza:
úriiisten.
Nem az a helyes, felnőtt ember vagy, hogy fogsz így elszakadni? hogy lesz így családod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!