Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélyen vallásos szülők! Ha egy párkapcsolatban a ff33 igényelné az együtt alvást, mit tanácsolnátok 30 éves lányotoknak?
Meg a mérhetetlen ostobaság is.
Különben vigyázz, mert az Úr belát a paplan alá is!
Még szerencse hogy nő vagy, mert egy férfi nem vesztegetheti a földre a magot. Inkább robbanjon fel.
A mamahotelnek vannak árnyoldalai.
Miért élsz szüleiddel?
Semmi pénzed?
Diploma? Jó szakma? Nyelvtudás?
Férfiként Németországban fenn tudom tartani magam.
Sok nőnek sikerül. Akinek nincs jó szakmája, diplomája, az is megél önnállóan ( úgy, ahogy )
Gyere el hozzám 2 hétre és megbeszéljük.
Én is vallásos vagy és a szüleim is. 29 éves vagyok, a szüleim már nem szólnak bele a "nevelésembe". Ha eddig nem tudtak "nevelni" akkor már mindegy, nem ilyenkor kell kezdeni. :))
Inkább az a gond, hogy a szüleid szégyenérzetet akarnak benned kelteni. Semmilyen problémára nem ez a megoldás.
30 évesen éppen ideje lenne saját értékrendet kialakítanod. Igazából már tizenöt éve is ideje lett volna, de sosem túl késő.
Te mit szeretnél? Nem anyádék, nem a lelkész, nem az úr, nem a pápa, nem a pasid, nem a Juliska néni, nem más vallásos szülők. TE. Vágysz a párodra, szeretnél vele együtt aludni, gondolom lefeküdni, előremozdulni a kapcsolattal? Akkor könyögröm ne a szüleid jóváhagyására várj 30 évesen, felnőtt nő vagy, elmegy melletted az élet.
Ha meg te nem érzed magad készen, vagy te őszintén hiszed hogy a házasságig várni kell, akkor is így hinnéd ha a szüleid semmilyen véleményt nem nyilvánítottak volna (bár abból ahogy írsz kétlem hogy így lenne), akkor ezt beszéld meg a pároddal és innen döntsétek el hogy mi lesz, ne arra hivatkozz ennyi idősen hogy anyuék nem engedik.
És költözz el. Sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!