Nem vesznek fel állásinterjúk után, pedig látják a fizetési igényemet, mik a klasszikus hibák, amit el szoktak cseszni interjún? Hazudnom kéne bizonyos dolgokban?! Ez kell nekik, azt hallják, amit elvárnának?
Ok, leírom az egyiket, milyen feladatok lettek volna.
1. kritériuma a cégnek, legalább középfokú műszaki végzettség.
2. Angol, német alap nyelvtudás.
3. Monotonitástűrés stb.
Feladatok: Ügyfélpanasz kezelés (személyesen, e-mailban stb), hibás termék rögzítése, alkatrész rendelés hozzá, SAP, CRM rögzítése, számlázás, pénztár kezelés. Napi 20-30 hibás termék.
Elég összetett munka és alapból a nyelvtudás hiánya, de főleg a műszaki végzettség kizár elég sok jelentkezőt.
11. Fejtsd már ki, melyik mondatom volt nagyképű, mert nem rémlik. Egyáltalán nem vagyok nagyképű, sőt sajnos önbizalmam sincs túl sok.
Pont azt látom, hogy a ki ha én nem stílusú emberek kellenek a cégeknek, akinek rengeteg az önbizalma és szemrebbenés nélkül tud hazudni. Erre én alkalmatlan vagyok, őszinte ember vagyok és utálom, ha valaki álszent, hazug.
Nem magas a bérigényem, mert ezekre a feladatokra most egyáltalán nincs alkalmazottjuk, halmokban állnak a hibás gépek, ez mind az új alkalmazottra fog várni. Műszaki végzettség pedig hiányszakmának számít. És ezekre a feladatokra, mindössze 1 embert szeretnének felvenni.
Ez nem 1 munkakör, hanem egyből 4:
Pénztáros, kasszás, számlázás
Ügyfélszolgálatos
Adatrögzítő
Beszerző
De lehet igazad van és keresik a balekot nettó 300 fizuért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!