Nem vesznek fel állásinterjúk után, pedig látják a fizetési igényemet, mik a klasszikus hibák, amit el szoktak cseszni interjún? Hazudnom kéne bizonyos dolgokban?! Ez kell nekik, azt hallják, amit elvárnának?
"Ha az a döntő egy évi 46 milliárdot produkáló cégnél, hogy 350 helyett 300e fizessen, akkor menjenek a fenébe."
Első vagyok, itt a hiba a képen. Német multihoz jelentkeztem valamikor 3 hete, csopvez helyettesnek, Budapesten. 270e nettó alapot akartak fizetni, hétvégi túlórákkal, pótlékokkal kijött volna a 350e. Szóval sokat kérsz, de jogosan, 300e-ért csinálja az, aki akarja.
"Elkezdessz dolgozni, és talán majd öt év múlva te leszel a csop vez."
Szerinted, de ez konkrét álláshirdetés volt, mint írtam termelési csoportvezető-helyettes pozícióval.
Igazából nincs valós munka,
csak megcsinált létszámkeret,
és létszámkeret felettinek hirdetik az állást, azért, hogy presszurálják a többieket vagy, hogy a szabadságolás meg tudják oldani majd a nyáron.
Ugyanez van karácsonykor is, szóval ezek nem valós munkahelyek, csak "munkaerőgazdálkodás".
Próbálj olyan helyre jelentkezni ahol belefulladnak a munkába!
Nevetséges ami nálunk is megy, bejárnak 8 órába délbe alig várja mindenki, hogy kocsival elmeneküljön valami büfébe vagy étterembe kajáért mintha nem lehetne már manapság mindent rendelni, visszajönnek egy óra múlva stb.
Csütörtök pénteken meg szó szerint már mindenki csak néz ki a fejéből és kerüli a főnök tekintetét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!