Nem vesznek fel állásinterjúk után, pedig látják a fizetési igényemet, mik a klasszikus hibák, amit el szoktak cseszni interjún? Hazudnom kéne bizonyos dolgokban?! Ez kell nekik, azt hallják, amit elvárnának?
"Nem magas a bérigényem, mert ezekre a feladatokra most egyáltalán nincs alkalmazottjuk, halmokban állnak a hibás gépek, ez mind az új alkalmazottra fog várni. Műszaki végzettség pedig hiányszakmának számít. És ezekre a feladatokra, mindössze 1 embert szeretnének felvenni."
Maximálisan megértelek, de hidd el, ez a piacon most ennyit ér. Szerviz koordinátornak pályáztam egy pár hónapja, br600-at kértem, ők 300 alatt gondolták volna. Hát sok sikert, ha talál olyat aki 300 alatt eligazítja a szervizeseket, ügyfelekkel társalog , priorizál, raktárkészletet figyel, utánrendel, nem mellékesen ismeri a termékpalettán szereplő összes kéziszerszámot.
A bérigényedet próbáld meg a 2022-es törvényhez igazítani, akkor nem lesz gond szerintem.
Vannak cégek ahol már azt is kiemelt extrának tekintik, hogy ők nettóban adják a bruttó garantált bérminimumot a "könnyű fizikai" munkára.
Értem én, hogy ez nagy dolog egy háromgyerekesnek, mivel ő valóban jól jár, főleg ha még 25 év alatti is és az szja-t is hozzácsapják neki. Amíg nálad 380 ezerből 260 jut a zsebedbe addig a 3 gyerekesnél 380.
Na kb ezekkel vagy versenyben a bérnél.
A netto 350 nem realis.
A brutto 350 a reális erre a melora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!