Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha most lennél a helyemben,...

Ha most lennél a helyemben, hova mennél dolgozni?

Figyelt kérdés
Idén nyáron diplomázom magyar-történelem szakos gimnáziumi tanárként. Nagyon szeretnék tanítani, de ez a nettó 172 ezres fizetés elborzaszt tudva azt, hogy albérletben kell megélnem majd belőle (most meg kollégiumban vagyok, ez olcsóbb).

2022. márc. 13. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
feltenném tippmixen. ha bejön örülnék, ha elbukod akkor kb ugyan ott vagy mint ha lenne
2022. márc. 14. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Azt hiszem néhány helyen adnak szállást, csak gyere oda tanítani. Keress ilyen lehetőséget, ha mindegy hol laksz/élsz.
2022. márc. 14. 04:29
 13/16 A kérdező kommentje:

"bérelj csak egy szobát, költözz össze a pároddal"

Nincs párom, és sajnos nem is valószínű, hogy lesz. Cukorbeteg vagyok, adni most sajnos rendesen elhízott lettem (pedig figyelek arra, hogy mit eszem), szóval egy beteg-kövér-csóró nő egy férfinak sem kell.

2022. márc. 14. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Aa dehogynem, sokan ramennenek meg az odvas fara is. De ha otthon ulsz biztos nem tud a herceg megmenteni. Tindert toltsd le
2022. márc. 14. 08:59
 15/16 anonim ***** válasza:
10%
Inek kelletneked lesiplomázniod gratula fijak☝️☝️🤗 menye nek kel
2022. márc. 14. 16:31
 16/16 anonim válasza:
100%

Én is hasonló cipőben vagyok, de már tanítok. Még mielőtt mások nekem esnének, hogy ezt tudnom kellett volna, mikor elkezdtem az egyetemet, előadóművész diplomám van. Eszem ágában sem lett volna tanítani, míg egy sérülés miatt nem tudtam továbbtanulni és dolgozni kényszerültem. Én ezalatt a közel egy év alatt rájöttem mit akarok és ezért csinálok doktorit MSc után. Tudom, hogy rohadt nehéz lesz, de ha jövőt akarok biztosítani magamnak, akkor muszáj tanulnom.

Neked is azt tudom tanácsolni, hogy kezdj egy másik szakot vagy doktorizz. Ha nem tudsz, akkor OKJ képzések. A körmös barátnőm többet keres, mint én...

Szegény családból vagyok én is, de ha valaki ebben látta meg a tehetségét,mint én, akkor a fizetés másodlagos szempont lesz. Nem hiszem, hogy valaki azért megy orvosnak, mert nagyon jól fizetnek. Elhivatottság kell a szakmához.

2022. márc. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!