Ha most lennél a helyemben, hova mennél dolgozni?
"bérelj csak egy szobát, költözz össze a pároddal"
Nincs párom, és sajnos nem is valószínű, hogy lesz. Cukorbeteg vagyok, adni most sajnos rendesen elhízott lettem (pedig figyelek arra, hogy mit eszem), szóval egy beteg-kövér-csóró nő egy férfinak sem kell.
Én is hasonló cipőben vagyok, de már tanítok. Még mielőtt mások nekem esnének, hogy ezt tudnom kellett volna, mikor elkezdtem az egyetemet, előadóművész diplomám van. Eszem ágában sem lett volna tanítani, míg egy sérülés miatt nem tudtam továbbtanulni és dolgozni kényszerültem. Én ezalatt a közel egy év alatt rájöttem mit akarok és ezért csinálok doktorit MSc után. Tudom, hogy rohadt nehéz lesz, de ha jövőt akarok biztosítani magamnak, akkor muszáj tanulnom.
Neked is azt tudom tanácsolni, hogy kezdj egy másik szakot vagy doktorizz. Ha nem tudsz, akkor OKJ képzések. A körmös barátnőm többet keres, mint én...
Szegény családból vagyok én is, de ha valaki ebben látta meg a tehetségét,mint én, akkor a fizetés másodlagos szempont lesz. Nem hiszem, hogy valaki azért megy orvosnak, mert nagyon jól fizetnek. Elhivatottság kell a szakmához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!