Ti váltanátok a helyemben, jobb lehet így dolgozni?
A jelenlegi munkahelyemen 8:30-19:00-ig dolgozom, de bent kell lennem 8:10-re. A probléma, hogy egy hónapban olyan 192 órákat dolgozok, ami azt jelenti, hogy van olyan, hogy 4 napot dolgozom egymás után reggeltől estig, egy nap pihenés és újra dolgozom. Elegem van, hogy semmire nincs időm. Este 8 mire hazaérek és akkor még szoktam főzni, meg takarítani mert ezeket muszáj megcsinálnom, ha nem akarok az egyetlen szabadnapomon reggeltől estig takarítani.
Beadtam a jelentkezésem egy bankba, az a munkaidő jobb lehet? Aki úgy dolgozik, hogy érzi? Van elég óra a napban munka után, vagy elszalad a délután?
Nem tudon, hogy abban a bankban, ahová jelentkeztél, milyen munkaidő van.
Nálunk 7-15 vagy 10-18. Utóbbi ugyanúgy szar, mint amit te csinálsz.
És ha tudnád, hányan dolgozunk 5 napokat egymás után...
"Természetesen megnéztem a nyitvatartást, mert tudom, hogy vannak hosszú nyitvatartású bankok is"
Örülök, hogy megnézted, csak nekünk nem írtad le. Csak megkérdezted, hogy jobb-e.
Hát jobb-e a spenót?
Minél jobb?
A spagettinél? Nem.
A szarnál? Persze.
Amúgy igen, kényelmesebbnek tűnik.
"És ha tudnád, hányan dolgozunk 5 napokat egymás után..."
Csak nem mindegy, hogy 8 órát dolgozol, vagy 11-et.
"Természetesen megnéztem a nyitvatartást"
Azt hiába nézted ,az elejéhez és a végéhez még nyugodtan számolj egy-egy órát na az lesz a te munkaidőd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!