Ha most lennél a helyemben, hova mennél dolgozni?
Figyelt kérdés
Idén nyáron diplomázom magyar-történelem szakos gimnáziumi tanárként. Nagyon szeretnék tanítani, de ez a nettó 172 ezres fizetés elborzaszt tudva azt, hogy albérletben kell megélnem majd belőle (most meg kollégiumban vagyok, ez olcsóbb).2022. márc. 13. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Tanítanék 172 ezer forintért
Keresnék más munkát
33 szavazat
2/16 anonim válasza:
Minek mész albérletbe ennyi fizetéssel? Költözz vissza szüleidhez és taníts a helyi iskolában amíg kitalálod mi legyen az életeddel....
3/16 anonim válasza:
csinálnák mellé meg egy nyelvszakot (angol) és a különórákkal rommá keresném magam.
6/16 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, itt SSC nincs.
A szüleimhez nem mehetek, apukám már nem él, anyámnak meg van 2 kicsi, óvodás gyereke az új pasijától, nem illek ott a családi idillbe.
2022. márc. 13. 21:14
7/16 anonim válasza:
Ha már albérlet, nem muszáj Mucsajröcsögén fizetni ám...
El lehet menni egy nagyvárosba, vagy az agglomerációjába is albérletbe
8/16 anonim válasza:
bérelj csak egy szobát, költözz össze a pároddal
9/16 anonim válasza:
Most erre mit lehet írni? Nő vagy legalább? Jól nézel ki? Vagy legalább átlagosan? Keress egy faszit társkeresőn akinek már van egzisztenciája és hajlandó összeköltözni veled. Aztán ha kibírjátok egymást még pár évig lehet felvenni a CSOK-ot, babavárót, meg egyéb családi támogatásokat és kedvezményeket. Sajnállak egyébként, hogy ilyen helyzetben vagy, hogy szüleidhez sem tudsz visszamenni.
10/16 anonim válasza:
Mikor elkezdted az egyetemet nem tudtad mennyit keres egy tanár?
Komolyan nem értem, h erre miért diplomázást után kell rájönni, h keves a fizu... Ha eleve szegény családból jön a gyerek, akkor öngyilkosság tánárnak tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!