Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti dolgoznátok a helyemben?

Ti dolgoznátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyedülálló férfi vagyok, 40-hez közel.

Szép házban lakok ami csak az enyém, ki van fizetve.

Vannak befektetéseim amik jövedelmet biztosítanak ami kb egy átlagos fizetésnek felel meg.

Kiválóan eltöltöm az időmet, vannak hobbijaim, barátaim.

Nem túl sok pénz az amiből megélek de nekem többet jelent a szabadság, hogy bármikor az van amihez kedvem van, nem kell kolégákhoz, főnökhöz alkalmazkodnom, órára kelni, sietni, bosszankodni.

Néha felmerül bennem, hogy dolgoznék valamit de aztán elhessegetem a gondolatot. Ti hogy lennétek ezzel?

2016. aug. 13. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Ugy lennek veled, hogy akkor se kellenel, ha te lennel az utolso ferfi a vilagon. Lehet hogy neked ez az allapot okes, de se celjaid, se semmid nincs, elsz bele a vakvilagba, csak minek.
2016. aug. 13. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Minek?
2016. aug. 13. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk egyes, leírta, hogy vannak hobbijai. Neked csak munka lehet a cél?
2016. aug. 13. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Én dolgoznék. Mert annyi befektetésed biztos nincs, ami annyi hozamot termel amiből heti 7 nap tudnál a hobbijaidnak élni (ha csak nem az albakon kinézés a hobbid...). Akkor meg inkább dolgozom akár részmunkaidőben, hogy legyen pénzem.

Amúgy én már 2 hét szabi alatt is halálra unom magam... A nők meg utálják a naplopókat. (csak a gazdag naplopók indulnak előnnyel).

2016. aug. 13. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Kérdésre a válasz: én keresnék azért valami laza irodai munkát a helyedben.

Megbeszéled a főnökkel hogy mondjuk 9-re jársz be.

2016. aug. 13. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Mi a szakmád? Milyen munkát tudnál vállalni, ha úgy döntenél, dolgozol?

A befektetéseidből származó bevételt mind föléled, vagy van megtakarításod váratlan helyzetekre is?

Örökre egyedülálló akarsz maradni, vagy szeretnél családot? Ha a feleséged otthon lesz a babával, akkor az az átlagos fizetésnek megfelelő összeg hármótoknak szűkös lesz.

Én a helyedben a bevételeimből összeraknék annyi pénzt, amiből beindíthatok egy saját vállalkozást. Hogy ez az összeg mielőbb rendelkezésemre álljon, elmennék akár dolgozni is.

2016. aug. 13. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

dolgozna a fene.

#1 mert akinek munkából áll az élete, az nem csak él bele a vakvilágba? te is munkamániás vagy.. meg őrülnél ha nem kellene a héten 5 napot melóznod...

2016. aug. 13. 21:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Megfelelni senkinek nem akarok. Hogy egy nőnek az meg vicckategória.

Nem nősülök meg. Nem tartok el egy pénzéhes ribit sem csak azért hogy utódom legyen.

Építőipar minden ágához értek . Házakat vettem, újítottam fel és adtam tovább angliában.

Autószerelő szakmám is van, értek is hozzá (ez a fő hobbim). Kocsikkal is kereskedtem. Nagyon jól beszélem az angolt.

Sokféle vállakozást indíthatnék amikhez értenék is. Akkor több lehetne a bevételem mint most. De minek?

Egész másképp látom a világot mint a többség akik kénytelenek beállni taposómalomba és a munka lesz az életük értelme.

Van néhány alkalmi szexpartnerem de prostikat is igénybe veszek.

Valaki ezt céltalannak gondolja?

Arról mit gondoljak aki azt mondja, hogy munka nélkül nem lenne értelme az életének? (Éppen tegnap mondta valaki)

Szánalmas, üres, rabszolgának tartom. Csak őt aki ezt hangoztatta, nehogy valaki magára vegye aki dolgozik.

Én is a munkából tehetem amit most teszek.

2016. aug. 13. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha te ennyi bevétellel elégedett vagy, és úgy gondolod, ez életed végéig elég is lesz a megélhetésedre, ne változtass semmin.

Ha te egy nőt, aki azért, mert a te gyerekedet várja/neveli és emiatt kiesik a munkából, pénzéhes ribinek látsz, aki eltartatja magát, valóban jobb ha nem nősülsz meg. Még szerencse, hogy nem is vágysz erre és gyerekre sem!

Éld tovább az életedet úgy, ahogy neked a legjobb és barátkozz olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak.

2016. aug. 14. 00:09
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Dolgozna a fene a helyedben! Jol teszed. Elvezd ki, hogy teljesen szabad es fuggetlen vagy.

A legtobben erre vagynak, csak azten bekerulnek a taposomalomba es mivel nincs kiszallas, belemyugszanak, majd elhiszik, hogy ez az elet.

Te megcsinaltad! Grat!

En is Angliaban vagyok. Remelem majd hasonlokepp lehetek 40 evesen, mint te. Anglian belul merre ujitottal fel hazakat, nem volt nehez megvenni? Nem igazan adjak konnyen ugy neztem es az elmult evekben jol megugrottak az arak.

2016. aug. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!