Mennyi lenne az a minimális fizetés, amiért 336órát dolgoznátok havonta?
magyarán a hónap 30 napján kellene 11,2 órát dolgoznom átlagosan?!
Nettó 1,5-2 milliót mondanék így erre.
Ez 1.3 millió Ft havi nettó lenne a jelenlegi órabéremmel, aminél kevesebbért nem szeretnék dolgozni, szóval ennyiért. De inkább semennyiért, mert élni is szeretnék közben.
30F, programozó, BME VIK diploma
Semennyiért, gyakorlatilag 1-2 hónap alatt elveszteném minden szociális kapcsolatomat és az életemet.
26N pénzügy
Én se vállalnám. Nincs értelme az ilyennek. Többet ér az ember ideje, így is hétfőtől csütörtökig 9 órát dolgozok 1 óra az oda 1 óra a visszaút. Pénteken 6 órát dolgozok. Bőven elég az is. Marha fáradt vagyok, pedig laza barátságos munkahely. Ha marhára kellene a pénz valamiért akkor pár hónapig esetleg bevállalnám, olyan 2500-3000ft os nettó órabérért.
Hálózat mérnök 21F
Ha úgy számolom, az órabérem kb 1500 Ft, ha reálisan nézem akkor a túlóra, hétvége 1800-2000...ez alapján olyan 600.000 Ft körül lenne.
De szerintem nem lenne az a pénz, amiért ezt tartósan tudnám csinálni, többet ér az hogy élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!