Mit tehetek, ha a főnököm elvárja, hogy túlórázzak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok itt, eddig tűrtem, de most már kicsit sok. Ebédszünet nincs, 9-kor kezdünk, és fél 8ig vagyunk bent, amikor túlóra van.2022. febr. 16. 19:00
2/31 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy más nincs, ahova tudnék menni jelenleg. Ezelőtt sem volt munkám 2 évig, és mivel pályakezdő vagyok, nem is nagyon foglalkoztatnának sokan.
2022. febr. 16. 19:04
4/31 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy nem túlórázol többet, mert élni is szeretnél.
5/31 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem adnak ebédszünetet, törvényileg jár. Milyen f*s cégnél vagy?
6/31 anonim válasza:
Fizettesd ki a túlórát.
Csináld ezt tovább és keress közben állást.
Ha két évig tart akkor két évig de keress.
Aztán ha megvan az új mondjál fel.
7/31 A kérdező kommentje:
Irodai munka igen.
Kifizeti a túlórát, de nem éri meg így sem nekem.
2022. febr. 16. 19:59
8/31 anonim válasza:
Örülj, amíg csak azt várja el, hogy túlórázz....
Viccet félretéve, rabszolgatartásnak hangzik, de legalább rendesen kifizeti, az is valami.
9/31 anonim válasza:
Valahogy bírj még ki pár hónapot, ugyanis ha azt látják a CV-dben, hogy 2 évig munkanélküli voltál majd néhány hónap múlva felmondasz, az nem azt mutatja meg, hogy milyen jó munkaerő vagy. Legalábbis a HResek szerint.
Beszélj a főnököddel, hogy ez így hosszútávon nem fog működni neked, hátha tud tehermentesíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!