Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány forint megtakarításotok...

Hány forint megtakarításotok van, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 10:51
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Miért, azt gondolod, hogy ebbe nem kellett beletanulni? Tettem azért, hogy most ezt csinálhassam. Nem fog a nővérem csak azért foglalkoztatni, mert a testvére vagyok, hogy aztán elbaltázzam a dolgokat. Nézd, én megértem, hogy egyszerűbb engem szapulni, minthogy elfogadd, hogy nincs szükségem arra, hogy évtizedekig gürizzek, hogy aztán egy valamire való autót se tudjak vásárolni.

2022. febr. 1. 18:52
 32/38 anonim ***** válasza:
71%

Nem örököltem még semmit szerencsére. Egyke vagyok és egyenes ági örökös.

Várható örökségem egy budai lakás a nagymamámtól, aminek piaci értéke jelenleg 60 millió forint, illetve a szüleim lakása, ami szintén 50 és 60 millió forint között mozog, de ki tudja mennyit fog érni ez tízen évek múlva.

A saját megtakarításom, amit munkából tettem félre 10 millió forint, most akarok majd hitelt felvenni és ingatlant vásárolni maximum 35 millió forint értékben.

26 éves nő vagyok

2022. febr. 1. 22:10
 33/38 anonim ***** válasza:
11%
Annyira örülök neki, hogy itt a GYK-n, csak tehetősek vannak, és milliókat félre tudnak tenni😊
2022. febr. 2. 01:12
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 10 millió forint megtakarítás egyáltalán nem elérhetetlen, én 20 éves korom óta dolgozom, egyetemet levelezőn csináltam, 25 éves koromig otthon laktam.
2022. febr. 2. 08:52
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a kérdező egy Troll.
2022. febr. 2. 09:15
 36/38 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll? Ha másoknak is eszerint milliók vannak félretéve, akkor nekem miért ne lehetne, ha ráadásul mégcsak nem is forintban kapom a fizetésemet? Szerinted dollárból rohadt nehéz összehozni milliókat forintba átszámolva, ha már évek óta dolgozik az ember, és nem is rossz fizetésért? Ugyan már.
2022. febr. 2. 09:29
 37/38 anonim ***** válasza:
21 vagyok, kb egymillió forint. Van mellé 80 ezer dollárnyi SP500 meg DJ, majdnem 20 Ethereum, 20 ezer euró készpénz meg egy nyugati megyeszékhely belvárosában lévő másfél szobás kégli.
2022. márc. 14. 18:34
 38/38 anonim ***** válasza:
van anyád az 37
2022. márc. 14. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!