Hány forint megtakarításotok van, és hány évesek vagytok?
Miért, azt gondolod, hogy ebbe nem kellett beletanulni? Tettem azért, hogy most ezt csinálhassam. Nem fog a nővérem csak azért foglalkoztatni, mert a testvére vagyok, hogy aztán elbaltázzam a dolgokat. Nézd, én megértem, hogy egyszerűbb engem szapulni, minthogy elfogadd, hogy nincs szükségem arra, hogy évtizedekig gürizzek, hogy aztán egy valamire való autót se tudjak vásárolni.
Nem örököltem még semmit szerencsére. Egyke vagyok és egyenes ági örökös.
Várható örökségem egy budai lakás a nagymamámtól, aminek piaci értéke jelenleg 60 millió forint, illetve a szüleim lakása, ami szintén 50 és 60 millió forint között mozog, de ki tudja mennyit fog érni ez tízen évek múlva.
A saját megtakarításom, amit munkából tettem félre 10 millió forint, most akarok majd hitelt felvenni és ingatlant vásárolni maximum 35 millió forint értékben.
26 éves nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!