Hány forint megtakarításotok van, és hány évesek vagytok?
Ja, hogy te most engem cikizel? Akkor tanulj meg értő olvasni. 3 éve kezdtem el dolgozni, abból legalább fél évet munkanélküli voltam (vágod, ilyenkor az ember éli fel a megtakarítása egy részét), aztán lett munkám, költöztem (vágod, új bútorok, ilyenek), aztán most van 1.6 millió a számlámon.
Egyetemre jártam, csúsztam, dolgoztam mellette. Ez sok embernek ismerős lehet. Nem 18 évesen végeztem, inkább 19 évesen, ez is standard, pedig nem buktam, nem jártam nulladikba. Ergo, 23 éves korom óta dolgozom, nem protekcióval nyomott be apukám körmöt reszelni valahová. Hanem magam küzdöm végig a ranglétrát, és tanulok, és fejlődök. Albérletre költöttünk ebben a 3 évben kb 5 milliót. Ha a seggem alá toltak volna egy lakást, akkor ennyivel is több lett volna.
Ha igaz amit írsz, szánalmas vagy. De gyanítom egy 16 éves kis gyökér vagy, aki anyuci-apuci vagyonával henceg. Na cső.
Az időd egy jelentős részét egyetemre vesztegetted ahelyett, hogy pénzt kerestél volna már akkor is.
"Mindegy, hogy ki hogyan szerzi vagyonát"
Nos, egyáltalán nem mindegy.
Lényegében a nővérem beosztottja vagyok. Ő kint él Florida államban, internetes kereskedelemmel kapcsolatos vállalkozása (is) van, és ebbe tudok neki besegíteni online. A pénzt dollárban kapom, amit aztán átváltok, így számomra annál jobb, minél gyengébb a forint, szerencse, hogy most jó gyenge. Ami az egészben a legszebb, hogy nem kell hozzá még végzettség sem, bele kell tanulni, aztán kész. Elég az itthoni önfejlesztés.
Ja hogy még a munkádat is egy családtag biztosítja? :D
Van olyan, amit önerőből értél el az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!