Hány forint megtakarításotok van, és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 10:51
1/38 anonim válasza:
40-70 millio kozott valahol, az aktualis reszveny- es crypto arfolyamoktol fuggoen.
32 eves vagyok.
2/38 A kérdező kommentje:
De ez nem az az összeg, ami a számlán rajta van? Nem értek a crpytohoz.
2022. febr. 1. 10:54
3/38 anonim válasza:
Milyen szamlan? Bankszamlan sosem tartok tobbet fel millanal, meg allampapirban van par milla. Az is csak azert, hogy legyen valami likvid megtakaritas is veszhelyzetre.
4/38 anonim válasza:
Megtakarítás kb 300.000, ingóságba fektetve 200.000 (fotós cuccok, elektronikai cuccok amik bármikor pénzé tehetők), ingatlanba 10-15 millió.
19
5/38 anonim válasza:
Forintba átszámolva 7 millió körül. 32 éves vagyok.
6/38 anonim válasza:
26 vagyok, 1.6 millió van a számlámon.
7/38 anonim válasza:
21 éves vagyok 150 körül van a számlámon.
8/38 A kérdező kommentje:
Elég kevéske pénzzel rendelkeztek, bár, aki még 20 éves sincs, azt megértem. Ha most én át akarnám váltani a pénzem, ami a számlán van, az kb. 80 millió forint lenne. Ezenkívül Florida államban elég drága egy-egy ház a fekvésétől függően, de ha egy jobb helyen birtokol valaki minimum 1 házat, már az is önmagában 200-300 millió forint. Én félig vagyok tulajdona egy ilyen háznak, másik része a nővéremé. 29 éves vagyok. Ezenkívül van egy 16 milliós autóm, illetve itt Magyarországon egy 10 milliós házam.
2022. febr. 1. 12:00
9/38 anonim válasza:
10 milliós ház, de mellé 16 milliós autó meg 80 milliónyi deviza, ez mégis hogy jött ki?
10/38 A kérdező kommentje:
Nem látom benne a problémát. Miért van 10 milliós házhoz képest 16 milliós autóm? Vagy mi? De ez úgy van, hogy én a fizetésemet dollárban kapom. A 80 milliónak egyik része örökölt pénz, a másik saját megtakarítás. A 10 milliós ház az, amiben itt élek, amiben itt éltek a nagyszüleim is, ennyit ér jelenleg. Akinek a ház csak lakhatásra kell, nem ingatlanbizniszhez, az beláthatja, hogy minek másik, mikor van már egy. Az autó meg szerintem reális áron van, nem a 10 milliós házhoz lövöm be az autó árát.
2022. febr. 1. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!