Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány forint megtakarításotok...

Hány forint megtakarításotok van, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 10:51
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
*Hogy világosabb legyen, ezt a házat megörököltem. Ki az az elvetemült, aki az örökölt házról lemond, és inkább másikat vesz, ha egyébként megfelel neki.
2022. febr. 1. 12:40
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Menő beszólnod, hogy kevés megtakarítása van az embernek, ha te csomót örököltél.

Ha a szülők a fenekünk alá raknak ezt-azt, akkor gyorsabb a haladás. Én nem kaptam semmit, kaucióra is én szedtem össze a pénzt, de nem kellett fizetnem, míg otthon éltem.

Voltam munkanélküli, költöztem is, sok elment. Ha ezek nincsenek, most 1.6 millió helyett 3 millióm lenne. Mivel 3 éve dolgozom, szerintem ez kezdetnek jó.

2022. febr. 1. 13:15
 13/38 anonim ***** válasza:
87%
Te most dicsekedni jöttél kérdező? Az örökölt vagyon nem a te érdemed!
2022. febr. 1. 14:13
 14/38 A kérdező kommentje:
De az enyém, és csak ez számít. :)
2022. febr. 1. 14:25
 15/38 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem szamit semmit, hogy a tied :)
2022. febr. 1. 14:29
 16/38 A kérdező kommentje:
Számomra meg a 6 év alatt az 1.6 millió a rettentő karcsú. Azért 6 évvel számolok, mert 18 éves kora körül érettségizik az ember, ami ma már alap, plusz minimum 2 év a szakma. Mit lehet venni belőle? Persze, rezsit lehet fizetni, meg el lehet menni KFC-be, moziba. Ha 6 év alatt valakinek csak 1.6 millió gyűlik össze, vagy akár 3 millió, akkor soha nem fog venni tudni viszonylag luxus autót, házat meg pláne nem.
2022. febr. 1. 14:34
 17/38 anonim ***** válasza:
20%
17 éves vagyok 200 millió ft van a számlámon.
2022. febr. 1. 14:35
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarna barki is luxusautot venni megtakaritas merteketol fuggetlenul? Kerulgetni a fekvorendoroket, elozgetni a 35-oson a Dacia-kat meg Tescoba jarni? Van millio dolog, amire ertelmesebben el lehet kolteni ugyanazt a penzt.
2022. febr. 1. 14:48
 19/38 anonim ***** válasza:
98%

Az igazán gazdagok nem szoktak kérkedni, mert nem kell nekik.

Inkább arról lehet szó itt esetedben, hogy egy 30+-os, egyedülálló, kopaszodó, csóró, dagadt gäci vagy aki emellé még munkanélküli is és unalmadban szcenáriókat alkotsz a fejedben, ahol te vagy a milliomos jóképű, magas, nők álma Brad Pitt. Hát nem.

2022. febr. 1. 14:53
 20/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok magas valóban, bár ez nézőpont kérdése, átlagos vagyok. Hajam viszont van. A vagyonom egy részét örököltem, ez is tény, de attól még az enyém. Mindegy, hogy ki hogyan szerzi vagyonát, az a lényeg, hogy 6 év alatt ne 1.6 millió gyűljön össze, mert akkor lényegében csak elfáradni jár az ember a munkahelyére.

2022. febr. 1. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!