Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közigazgatás vagy fizikai...

Közigazgatás vagy fizikai munka? Melyikkel járnék jobban?

Figyelt kérdés

Idén végzek az NKE ÁNTK közigazgatás-szervező szakán és riasztó, hogy milyen alacsony fizetések vannak meghatározva a bértáblában.

Nem akarok elhelyezkedni közszférában, viszont nem értek semmihez, így max betanított munkára vesznek fel. Nem tudom, megérné e inkább elmenni egy gyárba vagy árufeltöltőnek vagy ilyesmi helyre, de ilyen helyeken is magasabb a fizetés.

2022. jan. 18. 04:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Festőnek is elmennék, csak ne kelljen közszférában dolgozni. Annál bármi jobb. Mekiben is nagyobb karriert lehet építeni, mint a közigazgatásban.
2022. jan. 26. 16:52
 22/32 anonim ***** válasza:
Meki? Azzal, hogy segítesz az embereknek mérgezni magukat?
2022. jan. 26. 18:12
 23/32 A kérdező kommentje:

Ott lehetek akár menedzser is, ha jó vagyok

Egy hivatalban meg 40 év után sem fogok 200 nettót keresni

2022. jan. 26. 19:20
 24/32 anonim ***** válasza:
Akkor keress olyasmit, amit szeretsz csinálni! Hidd el, a világ nagyobb mint gondolnád. Addig persze dolgozni kell valamit, nem azt mondom hogy könnyű váltani, de ha már tudod mit akarsz, mi érdekel, akkor válts. Ne a pénz legyen a motiváló dlerő. Persze az is fontos, de elsősorban abból kell kiindulni, hogy mi érdekel téged, mit szeretsz csinálni.
2022. jan. 26. 22:06
 25/32 A kérdező kommentje:
Csak a pénz számít. A pénz maga a boldogság.
2022. jan. 27. 00:36
 26/32 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten. Viszont, ha nem szereted a munkád, egyszerűen nem lesz munkád. Én ezt vettem észre.
2022. jan. 27. 00:43
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem értek semmihez sem. Milyen feladatot tudnék megcsinálni? Semmit! Nincs olyan. Ezen az egyetemen nem tanultam semmit sem. Semmihez sem értek. Semmi gyakorlati tudásom nincsen. Talán a hasábburgonyát meg tudom sütni a mekiben.

Meg sokan mondják, hogy menjek el egy SSC-be, mert oda bármilyen diploma jó meg nyelvvizsgával felvesznek.

Persze… De az is egy béna munka. Ha elmegyek SSC-be dolgozni, akkor is csak egy betanított aktatologató leszek, aki semmihez sem ért

2022. jan. 27. 19:34
 28/32 anonim ***** válasza:
Én is ezt utálom. :( mindenki azt mondja, legyél szorgalmas, tanulj sokat, de a lényeg kimarad. Fontos megválasztani, hogy MIT tanulj. Óvatosan kell megválasztani. Amit Te fontosnak érzel, és nem csak a társadalmi nyomás hatására tanulod, meg hogy legyen egy papírod. Próbálj meg szerezni egy gyakorlati helyet, közben meg gondolkozhatsz a B terven.
2022. jan. 27. 21:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy béna munka, de mindenki alul kezdi. Addig is legalább lesz egy kis pénzed.
2022. jan. 27. 21:58
 30/32 A kérdező kommentje:

Közszférába felvennének gyakorolnak, de én minél messzebb el akarom kerülni a közszférát. Meg sem fogok próbálni elhelyezkedni ezzel a diplomával. Nem akarok közszolga lenni.

Azon gondokodok, hogy elmegyek futárnak vagy valami ilyesminek. Az legalább jobban fizet.

De mindig is frusztrált leszek, hogy semmihez sem értek. Többet akartam elérni az életben. Ha tanultam volna egy szakmát, akkor legalább elmondhatnám, hogy értek valamihez.

2022. jan. 28. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!