Közigazgatás vagy fizikai munka? Melyikkel járnék jobban?
Idén végzek az NKE ÁNTK közigazgatás-szervező szakán és riasztó, hogy milyen alacsony fizetések vannak meghatározva a bértáblában.
Nem akarok elhelyezkedni közszférában, viszont nem értek semmihez, így max betanított munkára vesznek fel. Nem tudom, megérné e inkább elmenni egy gyárba vagy árufeltöltőnek vagy ilyesmi helyre, de ilyen helyeken is magasabb a fizetés.
Ott lehetek akár menedzser is, ha jó vagyok
Egy hivatalban meg 40 év után sem fogok 200 nettót keresni
Nem értek semmihez sem. Milyen feladatot tudnék megcsinálni? Semmit! Nincs olyan. Ezen az egyetemen nem tanultam semmit sem. Semmihez sem értek. Semmi gyakorlati tudásom nincsen. Talán a hasábburgonyát meg tudom sütni a mekiben.
Meg sokan mondják, hogy menjek el egy SSC-be, mert oda bármilyen diploma jó meg nyelvvizsgával felvesznek.
Persze… De az is egy béna munka. Ha elmegyek SSC-be dolgozni, akkor is csak egy betanított aktatologató leszek, aki semmihez sem ért
Közszférába felvennének gyakorolnak, de én minél messzebb el akarom kerülni a közszférát. Meg sem fogok próbálni elhelyezkedni ezzel a diplomával. Nem akarok közszolga lenni.
Azon gondokodok, hogy elmegyek futárnak vagy valami ilyesminek. Az legalább jobban fizet.
De mindig is frusztrált leszek, hogy semmihez sem értek. Többet akartam elérni az életben. Ha tanultam volna egy szakmát, akkor legalább elmondhatnám, hogy értek valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!