Mennyi igazság van abban, hogy ha egyszer közszférában dolgoztam, akkor utána már nem fognak felvenni versenyszférába (legfeljebb gyártósorra, árufeltöltőnek v ilyesmi), mert a munkáltatók lenézik azt, aki közszférában dolgozott?
Semennyi.
Ha szeretnél, át tudsz menni. A tempó persze más, de ha meg tudod győzni a munkáltatót, hogy bírni fogod a hajtást, akkor átvesz.
Ez attól függ, hogy rendelkezel-e releváns végzettséggel, amit tudsz hasznosítani a versenyszférában.
Annyi viszont igaz, hogy minél több időt töltesz a közszférában, annál nehezebb lehet átkerülni.
Viszont hangsúlyozom, a versenyképes végzettség sokat számít.
Másfél év után feladtam az álláskeresést, ugyan behívtak pár helyre, de azok még annál is rosszabbak voltak, mint ahol dolgoztam.
6-an voltunk ugyanabban a munkakörben, de kb 2 ember vígan elvégezte volna a feladatokat, meg nagyon le volt bontva, amit egy kisebb cégnél lehet 1 ember csinál, arra nálunk külön csoportok voltak, így a feladatok kis részébe láttam csak bele, ami megint elég nagy hátrány, hiszem a munkatapasztalatom nagyon szűkkörű.
Árufeltöltőnek be se hívtak, próbáltam a tescot, auchant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!