Ellátási és épületüzemeltetési referens a NAV-nál mennyit kap gépészmérnök bsc-vel és 3 év tapasztalattal?
"vagyis két darab közös megegyezés volt kisebb végkielégítéssel"
Nekem ugyanez volt, de az nem épületgépészet volt, hanem műszerfejlesztés. De gyakorlatilag odatoltak elém egy ilyet, meg egy egyoldalú felmondást a gazdasági helyzetet okolva, mert a cég nehéz helyzetbe került (több projekt befagyott). Persze ha nem írtam volna alá semmit, akkor meg már előre elszedték a kulcsomat is (pár nappal előtte kamu indokkal, hogy gyanút se fogjak), tehát be se engedtek volna a munkahelyemre...
Amit leírtam fentebb, az volt épületgépész tervezőiroda. Én általános gépészmérnök vagyok, szóval több felé tudok talán nézelődni.
Mikor jöttök rà: minden olyan mérnöki terület ami èpitőiparral kapcsolatos az kerülendő. Epìtő
ès épiteszmernokok ìgy jártak, de egy gépész helyében sem az èpületgépèszetet választanám. Gèpgyàrtàs valami komoly gyártó cégnél ezerszer jobb.
Cégekbe nem fogok bele menni. Legyen annyi elég: hogy azok közül akik végeztünk, (építős és építészek) vagy ismerem őket, lassan több a pályaváltó közülük mint aki nem. És egyébként gépész spanjaimnak is ajánlották, hogy kerüljék el az építőipart szakirány választáskor.
Túl sok munkaóra, sokszor kevés a pénz, nem túl modern, sok a "kókler" stílusú cég, kiszámíthatatlan hullámvölgyek megrendelés számban, nagyon függ az állami szférától. Ezek keveréke fellelhető sok esetben.
Nem feltétlenül kell az építőipart kerülni, teljesen OK az is!
Gépgyártós cégeket nem ismerek sajnos, de interjúzni kell, használni a professiont, linkedint, mert a legtöbb állás ott található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!