Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főállású gépészmérnökök a...

A főállású gépészmérnökök a Veresegyházai GE Powernél milyen fizetésre számíthatnak?

Figyelt kérdés

Főként ottani dolgozók válaszait várnám. (de ha van ismerősöd vagy tényleges hallomásod, persze írd le nyugodtan)

Munkatapasztalatot vagy pozíciót nem feltétlen kötök ki, mivel gyakornoki pozíció keretein belül szeretnék majd a későbbiekben ott elhelyezkedni.

2021. dec. 12. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Gyakornoki bérek br. 350-400k körül vannak.

De tegyél meg magadnak egy szívességet, tanulmányozz egy magyar nyelvtan tankönyvet! Így senki nem fog komolyan venni.

2021. dec. 12. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Kedves #1, en most valtottam munkahelyet es 1 honap utan megmondtak, hogy 1 partnernek ne irjak emailt, mert nem tudok jol fogalmazni(ugyan ugy gepeszmernok vagyok). En peldaul emiatt felek, hogy mit csinaljak vagy mit tehetnek, mert minden oke de a fogalmazast csiszolni kellene de hogyan?
2021. dec. 13. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
2, nagyon egyszerű: olvass sokat!
2021. dec. 13. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Logikusan, jol felepitve osszerakni egy-egy komplexebb mondatot, a muszaki es termeszettudomanyos szakszovegekbol kivaloan meg lehet tanulni. Muszaki karokon rengeteg a valoban jol felepitett es lektoralt jegyzet. Az ajanlott irodalmak detto. Tovabba az adott szakmahoz tartozo cikkek, leirasok, kutatasok is jol, pontos megfogalmazas menten vannak megirva, erdemes szabadidoben is kikapcsolodas gyanant szakmazni.
2021. dec. 13. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szakdolgozatot nem kellett írjatok? Azt nem olvasta el a konzulens?
2021. dec. 13. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos én valóban nem olvasok, szakcikket is ritkábban szoktam olvasni.

#5, írtam BSc és MSc-t is. BSc-n belejavított MSc-n meg teljesen újra kellett írni a tanulmány részét. Amikor rokonom elolvasta és javította, meg sem mertem nyitni annyi hibát összeírt elvileg.

2021. dec. 13. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, akkor neki kell állni olvasni…

Nem is értem, anélkül hogyan tudsz napra-képes maradni aszakmádban.

2021. dec. 13. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Mernokinteruleten rengeteg helyre lehet elhelyezkedni. Van olyan aki nem is kommunikal es meg egy e-mailt sem kuld egy nap vagy egy heten. Nalunk kell kommunikalni, de inkabb szoban teszem (az minimalisan feltunobb), mint irasban. Attol, mert nem olvasok minden nap szakcikket csak egyszer-egyszer ami megfog es erdekel meg nem mondanam magamat rossznak…
2021. dec. 14. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy rossz vagy, csak nem értem… én 10-12 éve minőségügyi mérnök vagyok, vagyis semmi lényegi műszaki dologgal nem foglalkozom, de még mindig olvasom az eredeti szakmámban a szakirodalmat, és minőségügyi témában is. Sőt a kapcsolódó területekét is, mert különben nem tudnék érvényesülni.

Nem mellesleg heti 1-2 novella, regény a minimum, ami erős befolyással van az angol szókincsemre és fogalmazási kézségemre, pedig messze nem szakirodalom.

2021. dec. 14. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!