Logisztikai mérnöknek vagy gépészmérnöknek érdemesebb tanulni, karrier, elhelyezkedési esély és fizetés szempontjából?
Gépészmérnök már korántsem ér annyit mint régebben.
De egyébként ha érdekel a logisztikai terület akkor ajánlom a Gépészmérnök BSc és Ellátásilánc-menedzsment MSc kombót.
#2.
Nem azért mennék logisztikai mérnökire, hogy aztán logisztikusként helyezkedjek el…
Azét felesleges egy műszaki diplomát megszerezni.
Sokkal inkább azért, hogy tervezőmérnökként, vagy a gyártásban helyezkedjek el mint mérnök, logisztikával foglalkozó cégeknél…
Tehát nem beszerzéssel, meg fuvarozással akarnék foglalkozni, hanem például okostargonca, okosraktár, modernebb és hatékonyabb csomagolás tervezésével, gyártásával.
Akkor mindenképpen Logisztikai mérnök és utána egy megfelelő mesterképzés javasolt.
Egyébként az Ellátásilánc-menedzsment MSc nem fuvarozást jelent. :D
Stratégiai beszerzőként dolgozom és a fizetés nagyon-nagyon jó. De tudom, nem csak a pénz számít.
Azt tudom, hogy jól lehet vele keresni, meg eleve nem leszólni akartam…
Csak a mérnökséghez nem hiszem hogy sok köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!