Hogy lehet valaki nemzetközi hegesztőmérnök és milyenek az elhelyezkedési lehetőségek, mennyit lehet keresni?
Én eddig ezeket tudom, de egészítsetek ki, illetve a tévedéseimet javítsátok!
Kell egy műszaki BSc diploma, műszaki területről teljesen mindegy, hogy melyik, de a leginkább szakirányú a gépészmérnöki... Kell egy nemzetközi hegesztőtechnológus oklevél és 2 év szakmai tapasztalat, aztán lehet jelentkezni a nemzetközi hegesztőmérnökire...
Amiket nem tudok:
Mit jelent a 2 év szakmai tapasztalat, konkrétan miket fogadnak el annak? Mennyire kell a területhez köthetőnek lennie?
Vicc, de sehol sem találom, a képzés oldalán sem, hogy az IWT (nemzetközi hegesztőtechnológus) képzés, illetve maga az IWE (nemzetközi hegesztőtmérnök) hány féléves...
Tényleg mindenhol a világon elfogadják?
Itthon például mennyit lehet vele keresni közvetlenül az oklevél megszerzése után?
Előre is nagyon köszönöm!
Bocsi! A nemzetközi hegesztőtechnológusiról tudom, hogy "minimum 20 hetes tanfolyam", bár azt még mindig nem tudom, hogy maximum mennyi lehet...
A nemzetközi hegesztőmérnöki idejéről nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!